Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her
Velkommen til det nye Netbaby

Det er med stor stolthed, at vi nu kan præsentere Netbaby i et helt nyt layout med et væld af nye funktioner.

34289 16-06-2010

Hej, jeg hedder Katja og er redaktør her på Netbaby.

Det er med stor stolthed, at vi nu kan præsentere Netbaby i et helt nyt layout med et væld af nye funktioner.

Siden Netbabys "fødsel" i 1999 har siden været bygget op i frames med en fast frame med hovedmenuen i venstre side af skærmen og en fast frame i toppen. Det har vi nu valgt at gå bort fra, da det medførte en del tekniske problemer. Med det nye layout er det blevet meget nemmere at linke til specifikke sider på Netbaby.

Vi har forsøgt at gøre siden mere dynamisk og interaktiv. Netbaby bugner af information med mere end 3.400 artikler og 3.500 spørgsmål og svar i brevkassen, og med det nye layout forsøger vi at præsentere meget mere af vores redaktionelle stof på en mere overskuelig og tilgængelig måde, så du som bruger gerne skulle opleve, at det er blevet nemmere at finde frem til artikler og indhold, der interesserer netop dig.

Samtidig med implementeringen af det nye layout har vi tilføjet en lang række nye funktioner rundt omkring på Netbaby, og nye vil løbende komme til:

• Jeg vil jævnligt skrive om store og små emner i "Redaktørens blog", som du finder på forsiden.

• Dagens tema på forsiden sætter fokus på et nyt spændende emne hver dag og præsenterer dig for en række relevante artikler.

• I sektionen "Graviditet" kan du få svar på, om en lang række ting er farlige for fosteret. Vi har samlet spørgsmål og svar om alt fra hårfarve og solarium til fisk og hvidtøl - og mere end 150 andre emner.

• Du kan skrive en kommentar til alle artikler, brevkassesvar og navne og læse andre brugeres kommentarer.

• I navneguiden kan du læse om de kendtes valg af navne til deres børn og om navnenes betydning og popularitet.

• I termins- og mødregrupperne kan man under de enkelte brugeres profiler se en liste med brugerens seneste indlæg i debatterne og grupperne.

• Man kan tilføje brugere som venner, så man hurtigt og overskueligt kan følge med i sine Netbaby-venners aktiviteter.

• I alle debatter og grupper kan man se en liste over de seneste indlæg.

• På alle indlæg i debatter og grupper kan man se, hvor mange personer, der har læst det pågældende indlæg, og man kan dele alle indlæg med sine venner på Facebook.

• Man kan give alle artikler, brevkassesvar og indlæg i debatter og grupper en bedømmelse, så andre brugere ved, om indholdet er værd at bruge tid på at læse.

• I bunden på alle artikler, brevkassesvar og konkurrencer er der tilføjet en knap, så du nemt kan dele indholdet med dine venner på Facebook.

• Ud over artikler og brevkassesvar kan du nu også gemme annoncer fra Indkøbsguiden i din mappe på Din Side, så du hurtigt kan finde frem til dem igen.

• Navneguiden er blevet udvidet med 5.700 nye pigenavne og 5.300 nye drengenavne fra Familiestyrelsens liste over godkendte navne, så der nu er 21.600 navne i alt.

• På oversigten i Indkøbsguiden kan du se, hvor mange annoncer, der er i hver kategori, og om der er kommet nye annoncer.

• I Indkøbsguiden kan du se en liste over butikker i nærheden af dig.

• I Indkøbsguiden kan du på et kort se, hvor de forskellige annoncører bor.

Vi håber, at du vil blive glad for det nye layout. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, ris eller ros, er du meget velkommen til at sende en mail til info@netbaby.dk.


Om Katja

Katja er redaktør her på Netbaby. Hun er uddannet pædagog og har hovedsageligt arbejdet med spæd- og småbørn. Katja er mor til en pige fra 1996 og 2 små efternølere: En pige fra 2010 og endnu en pige fra september 2014, som begge blev født ved planlagt kejsersnit. Desuden er hun papmor til en dreng fra 2000 og en pige fra 2004.

Kommentarer

Fru Nielsen  16-06-2010 kl. 14:40 Anmeld
1 Fedt nok med det nye design - glæder mig til at gå på opdagelse i alle de nye features!
Hilsen en ivrig bruger - nu med 3- graviditet!
Anni

Hanne Cathrine  16-06-2010 kl. 16:10 Anmeld
2 På den gamle NetBaby-løsning kunne man se et billede af fostret/barnets udvikling dag for dag. Det syntes jeg egentlig var meget sjovt og undre mig over, hvorfor denne del af hjemmesiden er blevet ændret. Kan det virkelig passe at disse billeder og illustrationer er blevet fjernet, så man ikke længere kan få billede på barnets udvikling dag for dag? Eller kan jeg se disse billeder et andet sted på siden nu?

Mvh Hanne

Redaktør Katja  16-06-2010 kl. 18:01
3 Hej Fru Nielsen. Tak for den positive kommentar. Det er jo dejligt at høre, når brugerne er glade for det nye Netbaby. Det sætter vi stor pris på. Og tillykke med nr. 3 :o)

Redaktør Katja  16-06-2010 kl. 18:06
4 Hej Hanne Cathrine. Vi har lige offentliggjort det nye layout, og der er selvfølgelig nogle skønhedsfejl, der bliver justeret løbende. Billederne er tilgængelige nu på "Din graviditet dag for dag" :o)

Katjaro  16-06-2010 kl. 20:10 Anmeld
5 Hvorfor har man lavet det sådan så det åbenbart kun er brugere af IE der kan skrive indlæg????
Hilsen Katja

Redaktør Katja  16-06-2010 kl. 20:50
6 Hej Katjaro. Det er naturligvis en fejl. Vi arbejder på at løse det.

louise&lucas  16-06-2010 kl. 21:45 Anmeld
7 Hej Netbaby

suuuper fed side i har fået lavet, dog er siden stadig meget meget langsom i perioder, ved det har været et "problem" for mange længe :(

men dejligt med en masse nyt

Redaktør Katja  17-06-2010 kl. 7:01
8 Hej louise&lucas. Mange tak for de rosende ord. Sitet bliver meget snart lagt over på en ny og større server, og så håber vi, at problemet med hastigheden bliver løst.

sib  18-06-2010 kl. 14:47 Anmeld
9 Hejsa.
Er det bare mig eller er funktionen "min graviditet dag for dag", helt forsvundet?
Ellers en fin ny side, som jeg glæder mig til at gøre brug af for 3 gang.

Redaktør Katja  18-06-2010 kl. 18:56
10 Hej sib. Funktionen var ved en fejl forsvundet hos alle brugere, der har oprettet en profil i det nye design. Nu skulle den være tilbage igen :o)

mujsen  19-06-2010 kl. 19:14 Anmeld
11 Sikke en overraskelse! Jeg troede, at jeg havde tastet forkert site ind... ;o)
Fedt, at der nu er så mange features, artikler mv. Endnu en årsag til at bruge endnu mere tid på netbaby! Glæder mig til at lære sitet mere at kende og klikke rundt på alle de spændende artikler mm, som I har lagt ind.. -Tillykke med det!! :o)

Sykopadde  01-07-2010 kl. 18:33 Anmeld
12 Jeg kan se, at der er mange spændende ting på det nye layout. Var en ivrig bruger under min første graviditet og er nu gravid igen, så er naturligvis herinde meget ofte for tiden. Men på det gamle layout var der et link, hvor man kunne indtaste sin sidste menstruations første dag, og så viste siden efterfølgende vigtige datoer, som fx foreløbig termin, fosterets kritiske fase, hvornår man kunne mærke liv osv. Jeg har ikke kunnet finde dette link i det nye layout. Er det fjernet fra siden, eller er det bare mig, der ikke kan finde det?

Iøvrigt mange tak for en fantastisk side ellers :)

Redaktør Katja  01-07-2010 kl. 18:55
13 Hej Sykopadde. Graviditetskalenderen er der skam stadig :o) Du finder den under "Populære features" på forsiden. Direkte link: www.netbaby.dk/artikler/gravid/kalender.asp

Sykopadde  01-07-2010 kl. 21:47 Anmeld
14 Der var den jo :) Tusind tak for det hurtige svar. Jeg er ikke altid så skrap til at navigere rundt på disse sider, desværre.

minifriis  07-08-2010 kl. 11:55 Anmeld
15 Hej.
Jeg har for første gang oplevet plukkeveer i uge 18+. Jeg syntes jeg havde mange i løbet af en hel dag. Har haft dem siden og er nu i uge 18+3. Det svinger lidt hvor mange jeg har.
Har andre oplevet det så tideligt?

m.wichmann  16-10-2010 kl. 21:04 Anmeld
16 Hej..
Har lavet en ny side da jeg venter mig igen, betyder det at alt det jeg skrev i min dagbog til min første søn Anton er slettet? Ville gerne have det printet det ud til ham.


Skriv en kommentar


Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Login eller opret "Din side" her

Flere blogindlæg

Babysnak: Look who's talking 18555
Den dag mor blev træt 10326
Boller op boller ned 4812
Mor med bekymringer 14061
Tid til sofahygge 9857
Bare rolig - Mor kommer snart igen 5730
Lavet med kærlighed - lige fra fryseren 5738
Det er mig der snakker 5022
Min lille snackbaby 6865
Se hvad min baby IKKE kan 18745
Gør Netbaby mere personlig 5449
Fra mælk til mos 5606
Endnu et år er gået 5714
Dåb - tro eller tradition? 7198
Babysvømning med god samvittighed 24489
Barsel vs. det moderne samfund 8173
Forbandede amning 9058
Mit veloverståede kejsersnit 9250
Mit nærtstående kejsersnit 6217
Er dit barns navn populært? 8098
Disneyland og foranliggende moderkage er en dårlig kombi 8320
Copenhagen Fertility Center behandler alle former for barnløshed. Ring og få en uforpligtende samtale med en speciallæge, eller besøg vores hjemmeside med de mange oplysninger til ufrivilligt barnløse.

 Copenhagen Fertility Center

På BabyFree.dk kan du få en lang række gratis ting til dig og dit barn.

 BabyFree.dk

Skal du gå til apa? Apa er kurser omkring fødslen og tiden efter. Se vores store udvalg af kurser med mange temaer bl.a. babymotorik og babyrytmik.

 apa - København

Læs GRATIS magasiner: GRAVIDA om den positive graviditet, MIN BABY om småbørn fra 0-3 år og DIT BARN om de skønne unger fra 3-6 år.

 Lifemags


GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.
© 1999-2020

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Babyfree.dk | Facebook