Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Netbaby i medierne

Netbaby bliver ofte omtalt positivt i medierne. Her kan du læse et udpluk af, hvad pressen har sagt og skrevet om Netbaby.

Er du journalist og kunne tænke dig at skrive om Netbaby i dit medie? Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål:

presse@netbaby.dk

August 2010

Uddrag: Kronprinsesse Mary blev gravid på naturlig vis: Rygterne, om at kronprinsesse Mary nok er blevet insemineret, har ifølge BT svirret hele dagen. Men Kongehusets kommunikationschef Lene Balleby afviser, at Mary har gennemgået fertilitetsbehandling. Ifølge sitet netbaby.dk er det da heller ikke specielt overraskende, at graviditet i høj alder i bogstaveligste forstand kaster mere af sig. "Dine chancer for at få tvillinger og trillinger forøges også med alderen, selv uden behandling for barnløshed. Som en ældre fødende medfører sandsynligheden for at få flere børn på én gang en større risiko for både dit og babyernes helbred", skriver de således. Kronprinsesse Mary er 38 og skal således være opmærksom på de farer, hendes graviditet medfører, skriver BT. "Risikoen for fødsel ved kejsersnit er ca. 40% højere end en yngre kvindes. Selvom en fødsel ved kejsersnit er mere risikabel end en almindelig vaginal fødsel, forløber de fleste godt uden komplikationer og medfører blot et lidt længere hospitalsophold og kræver lidt længere tid at komme sig i", kan man læse på netbaby.dk.

August 2010

Uddrag: Rygter har svirret om, hvorvidt Mary er blevet insemineret. Det afviser kongehuset dog. "Det er en naturlig graviditet", understreger kommunikationschef i kongehuset, Lene Balleby, til P3 Nyheder. Ifølge hjemmesiden netbaby.dk bliver chancen for at blive gravid med tvillinger eller trillinger højere med alderen. På hjemmesiden står der: "Dine chancer for at få tvillinger og trillinger forøges også med alderen selv uden behandling for barnløshed. Som en ældre fødende medfører sandsynligheden for at få flere børn på én gang en større risiko for både dit og babyernes helbred". På hjemmesiden står der desuden: "Risikoen for fødsel ved kejsersnit er ca. 40 pct. højere end en yngre kvindes". Kronprinsesse Mary er 38 år, mens Frederik er 42 år.

November 2009

Uddrag: Mødregrupper flytter på nettet: Stadigt flere vordende og nybagte mødre tilslutter sig virtuelle mødregrupper. Livet er blevet lettere for de vordende og nybagte mødre, der er trætte af jævnligt at skulle gøre hjemmet præsentabelt og sætte boller i ovnen. De har de senere år fået mulighed for at tage mødre-diskussionerne over nettet, og det benytter stadigt flere sig af. Mødrene finder sammen på hjemmesider og virtuelle netværk som Facebook og netbaby.dk. Sidstnævnte online-fællesskab har siden 2002 næsten firedoblet antallet af indlæg.

November 2009

Uddrag: Ingen kan se de sorte rander under øjnene og bunkerne af vasketøj, når man sidder foran computeren. Og det er der flere og flere mødre, der ser en fordel i. Hver dag tikker nye medlemmer ind på de elektroniske mødre-netværk. Det gælder ikke blot på Facebook, men også online-fælleskabet på Netbaby.dk, hvor der eksempelvis var 3.520 indlæg i 2002 blandt mødre, der havde født i februar, mens antallet var 13.393 i 2009.

Januar 2009

Populær fødeafdeling på Frederiksberg: Fødeafdelingen på Frederiksberg er i en brugerundersøgelse kåret som den bedste i landet. Det skete på Netbaby.dk - en hjemmeside for vordende og nybagte mødre.

Se indslaget fra TV2/Lorry

Januar 2009

Hver fødende har en jordemoder: Det er praksis på fødeafdelingen i Haderslev. Og ifølge administrerende og koordinerende jordemoder Pia Sørensen er det også en stor del af forklaringen på, at afsnittet får gode karakterer af kvinder, der har født i Haderslev. Det er firmaet www.netbaby.dk, der har spurgt 17.000 danske kvinder om deres vurdering af landets 29 fødesteder. Haderslevs fødeafdeling ligger blandt de fire mest populære.

Januar 2009

Stor tilfredshed med fødegangen på Bornholm: Blandt landets 29 fødesteder er der kun to andre hospitaler, som kan prale af en større tilfredshed, end Bornholms Hospital. I hvert fald kommer hospitalet ind på en tredjeplads i den tilfredshedsundersøgelse, som hjemmesiden Netbaby.dk har lavet. Her har 17.624 nybagte mødre fra hele landet svaret på, om de var tilfredse med fødestedet. Og det er langt de fleste: På landsplan er i gennemsnit 90,8 procent tilfredse med fødestedet. Og for Bornholm er tilfredsheden helt oppe på 95,8 procent.

Januar 2009

Kvinder giver Haderslevs fødeafdeling topkarakterer: Med en score på 95.7 procent ligger den lukningstruede fødeafdeling i Haderslev i top hos de kvinder, der har født på stedet. Det er webstedet www.netbaby.dk, der har målt tilfredsheden hos 17.624 fødende kvinder i 2008, og afdelingen i Haderslev lander på en fjerdeplads over de mest populære fødesteder.

September 2008

I en artikel om stamcellevirksomheden Stemcare fortæller direktør Lisbeth Juhl Christensen blandt andet om, hvordan man har tænkt sig at udbrede kendskabet til Stemcare. Det skal blandt andet ske via emails til de gravide kvinder, der har tilmeldt sig baby-portaler som Netbaby. På den måde kan man nå ud til 80-90 procent af alle gravide kvinder i Danmark.

August 2008

Uddrag: Fremmede gramser løs på gravide maver: Gravide kvinder oplever ofte at blive befølt på maven af fremmede. På hjemmesiden Netbaby.dk bliver kvinderne advaret om at, deres maver bliver som magneter for fremmede hænder. På hjemmesiden Netbaby.dk bliver gravide advaret om, at nogle mennesker ikke kan holde sig tilbage, når de ser et opspilet maveskind. "Din mave bliver som en magnet for hænder. Folk rører den uden at få lov. Det er i orden at sige nej, hvis du ikke kan lide det", står der under 16. graviditetsuge.

Marts 2008

Uddrag: Hvor søger man råd, når graviditetskvalmen er altoverskyggende, eller babyen har skreget i flere timer i træk? Hos sin mødregruppe i cyberspace, er svaret for flere og flere gravide og nybagte mødre. Hjemmesiden netbaby.dk er et af de steder, hvor kvinder fra hele Danmark, men også danskere bosat i resten af verden, logger ind, når de har brug gode råd eller opbakning hos ligesindede. "Vores besøgstal er steget helt eksplosivt de seneste par år, og de bliver ved med det. Hver gang vi tænker, at nu er toppen nået, så kommer der bare endnu flere til", fortæller Morten Reece, der er direktør hos Netbaby. Thea Olsen fra Odense har to børn, og hun har brugt hjemmesiden i flere år. Hun er inde hver dag, enten for at skrive eller for at se, hvad andre skriver. "Det er en god side, fordi man kan stille spørgsmål om alt, og fordi der er så mange, der er klar til at svare", fortæller hun. "Der er altid flere, der er klar til at komme med hurtig respons. Ofte er der jo kommet 10 svar en time efter, man har stillet sit spørgsmål", lyder det fra Morten Reece.

Januar 2008

Find dine medmødre på internettet. Hvis du trænger til at tale med andre mødre i samme (børne-)situation som dig selv, men ikke lige kan finde nogen i omgangskredsen, så kan diverse hjemmesider være et godt sted at søge hen. På den måde kan børnene sove sødt i deres senge, mens du "snakker" med andre mødre og henter inspiration og opbakning. Prøv debatforummet på hjemmesiden www.netbaby.dk.

Marts 2007

Diskussionen om hvor vidt kvinder må amme på caféer og restauranter har fået især mødrene op af stolene i København. Også i Aalborg er det et emne med stor interesse. På hjemmesiden netbaby.dk udveksler nybagte mødre erfaringer og historier. Her kan man læse om en aalborgensisk mor, som er dybt forarget over, at hun på Stygge Krumpen oplevede en kvinde blive henvist til toilettet for at amme.

Marts 2007

Uddrag: "Angsten for at virke moraliserende medfører en alt for afslappet holdning til graviditet og alkohol hos både de gravide og sundhedspersonalet i Danmark. På www.netbaby.dk, der sandsynligvis er en af landets største netportaler for gravide, argumenterer adskillige kvinder blandt andet for alkoholindtagelse under graviditeten. Argumentet lyder, at de af sundhedspersonale som læger, jordemødre og sundhedsplejersker er blevet informeret om, at en enkelt genstand om dagen ikke skader. Ses der på debatten omkring alkohol og graviditet på netbaby.dk, er der som illustreret en klar forvirring om, hvornår det skader barnet, at der drikkes. Yderligere skriver en gravid kvinde på netbaby.dk: 'Jeg fordømmer ikke andre som drikker. Det er deres egen sag'. Det er netop denne laissez faire-holdning, vi må gøre op med. For tænk, hvis sundhedspersonalet i højere grad ville tage højde for, at alkohol i selv små mængder kan skade fosteret, og folk i al almindelig turde blande sig. Så ville konklusionen være, at mindst 400 børn om året ville undgå at blive født med en føtal alkoholskade".

August 2006

"Gode råd og nogle at snakke med om alt det nye. Det får gravide kvinder i mødregrupper på nettet. 'Man kan godt føle sig lidt ensom, når alle veninderne render til fester, og man bare sidder her og er gravid med alle mulige latterlige spørgsmål'. Men ensom og et stort spørgsmålstegn gad den nu 28-årige mor Dorthe Olsen ikke være under sin graviditet, så hun satte sig ved computeren og fandt Netbaby.dk. Her mødte hun kvinder i samme båd, som hun siger, og et forum, hvor hun kunne lufte alle sine tanker og få gode råd af andre gravide. På netbaby.dk kan gravide, forældre og såmænd også fædre søge information, spørge brevkassens eksperter, eller, som Dorthe Olsen, melde sig til en mødregruppe. Hun tastede sin terminsdato ind og vupti, så var hun lukket ind til 150 kvinder, som skulle føde samme tid som hende. Med dem kunne hun dele tanker, glæder og bekymringer omkring graviditeten, og det gjorde hun næsten to timer om dagen under sin graviditet. 'Det fede er, at det ikke er professionelle, men kvinder lige som mig, og vi kan tale frit fra leveren. Jeg havde de der hormonelle op og nedture, hvor jeg bare sad og tudede, og så skrev de andre og sagde, at det var o.k.', siger Dorthe Olsen med den nu fem måneder gamle Eloïse på armen. At blive gravid og få et lille barn kan godt være lidt overvældende, og for hende har støtten fra de andre kvinder på nettet været uvurderlig. 'De, der har født før, er gode til at tage sig af os førstegangsfødende. Man gider jo ikke spørge sin mor om alt, vel?'".

August 2006

"På www.netbaby.dk kan man tjekke ud, hvad man må kalde sådan én størrelse. Søgningerne Kyklop og Gysser gav intet resultat. Ærgerligt, for de navne ville man da kunne huske".

August 2005

"Her finder du artikler om graviditet og fødsler. Slå op i Netbabys leksikon og find information om stort set alt omkring emnet. God læsning for kommende eller nybagte forældre".

Maj 2005

"Stjerner til fødegange: Kvinder, som fødte i 2004, var mere tilfredse med deres fødested end medsøstre, der fødte de fem foregående år. Det viser en undersøgelse fra Netbaby.dk, som på www.netbaby.dk/hospital.asp kan læses i sin helhed. Tilfredshedsprocenten blandt fødende kvinder er i gennemsnit steget fra 76,4 procent i 1999 til 89,4 procent i 2004. Der er dog store lokale forskelle. Flest stjerner får Ringkøbing og Hobro, mens Frederikshavn og Hjørring scorer lavest".

Maj 2005

"Fødeafdelingen i Nykøbing Falster ligger i top, når det gælder nybagte mødres tilfredshed med landets fødesteder. Det viser en undersøgelse, foretaget af internetsiden netbaby.dk. I alt godt 8.000 kvinder har deltaget i undersøgelsen af de danske sygehuse og hospitaler, der fungerer som fødested".

Maj 2005

"Stor ros til fødeafdelingen på Bornholms Centralsygehus. Det er internesiden www.netbaby.dk, som opfordrer deres brugere til at give karakterer til landets fødesteder. Fødeafdelingen på Bornholms Centralsygehus er indtil nu blevet bedømt af 38 brugere og har i gennemsnit fået 3,8 stjerner ud af 4 mulige. Omregnet til procent svarer dette til 94,7% tilfredshed".

Maj 2005

"Når det gælder tilfredsheden med behandlingen på fødesteder, lever de fynske helt op til øens geografiske placering - nemlig midt i mellem Jylland og Sjælland. Af de to fynske fødesteder vurderes behandlingen i Svendborg at være bedre end i Odense. Knap 8.300 kvinder har deltaget i undersøgelsen, som er lavet af Netbaby.dk - en hjemmeside for gravide og forældre med børn op til seks år".

Maj 2005

"Danske kvinder er godt tilfredse med de sygehuse og hospitaler, der fungerer som fødesteder. En undersøgelse foretaget af Netbaby.dk viser, at de nybagte mødre i gennemsnit giver fødestederne en karakter på 3,68 af 4 mulige. Alle fødesteder fik mindst 3 i karakter. Kvinderne er over årene blevet mere tilfredse, idet den gennemsnitlige vurdering er steget med 13 procentpoint fra 1999 til 2004. I alt 8.272 kvinder har deltaget i undersøgelsen".

Marts 2005

"Netsurfing for mor og baby: Stor portal med alt om små børn og forældreskabet. For gravide og småbørnsforældre. Før-du-køber-guide, artikler om fødsel og graviditet og debatforum".

Marts 2005

En af studieværterne på The Voice's morgenprogram The Freakshow venter utålmodigt på, at hans kæreste skal føde deres barn. I den forbindelse efterlyste han gode råd til, hvordan man kan sætte fødslen i gang og fandt frem til vores artikel om emnet, som blev læst højt: Hvad kan sætte fødslen igang?

Februar 2005

DR P4 bragte et indslag om gravides brug af nettet, og i den forbindelse blev vi interviewet og fortalte om nettets mange muligheder for gravide og nybagte forældre.

Februar 2005

Uddrag: "22 børn og deres mødre havde for nylig sat hinanden stævne i Ringe på Fyn. Til daglig chatter mødrene sammen på www.netbaby.dk, og selvom de føler, at de kender hinanden godt, var det for langt de flestes vedkommende første gang, de mødtes uden for cyberspace. Netbaby.dk henvender sig især til vordende mødre, men altså også til kvinder, der har født. Når man bliver gravid, logger man sig ind på den måned, hvor man skal føde, og her kommer man i kontakt med andre i præcis samme situation. Man kan skrive om sin egen graviditet og hente eller give gode råd og erfaringer videre. - Jeg er nærmest blevet afhængig af Netbaby. Jeg er derinde for at se indlæggene flere gange om dagen. Det betyder meget for mig at have den kontakt med andre kvinder, siger Susan, 26, der er mor til Ea. Ea var det første af børnene, der kunne gå, og Susan lagde med det samme billeder af den store begivenhed ud på Netbaby for at dele den med de andre mødre. - Der er ikke nogen, der vrænger på næsen af en eller ruller med øjnene, hvis man spørger om et eller andet, der måske virker lidt åndssvagt på andre, siger Susan. Netop det frie forum og det, at man kan være anonym på nettet, gør, at tonen på Netbaby er mere fri, og mange har derfor ofte lettere ved at udtrykke sig.Iindtil videre har der været 19.772 indlæg mellem marts-mødrene på Netbaby. Også danske kvinder i udlandet logger sig ind på Netbaby. - Der er f.eks. en i Dubai og en anden i Paris. De spørger tit os andre til råds. Det er ikke så let at komme til lægen i Dubai, og hvis det er i småtingsafdelingen, kan hun hente råd hos os andre, siger Aviaja. Mødet mellem de 22 netbabyer og -mødre i dag går over al forventning. Derfor aftaler de også et nyt møde allerede i maj".

Januar 2005

"Babytræf i Ringe: 22 mødre fra hele landet har lært hinanden at kende via internettet, hvor de har diskuteret det at blive mor. Søndag mødtes de for første gang i Ringe. De kom fra Falster, Aalborg og Nordsjælland. De har i løbet af et år knyttet tætte bånd og udviklet solide venskaber via Netbaby's hjemmeside, men de har aldrig mødt hinanden. Søndag slukkede de for computeren og pakkede bleer og sutter og drog til Ringe for at mødes. - Mange af mine venner har ikke fået børn endnu, derfor er det for mig en god måde at fået en masse erfaringer ved at maile sammen med de andre, siger Susan Andersen fra Falster til TV2/Fyn. - Jeg har været spændt på i dag og tænkt, om vi har noget at snakke om, når vi mødes i virkeligheden. Men det er bare gået så godt, siger Helle Kundal fra Ringe. De 22 mødre har altalt at holde et møde igen til sommer.

Se indslaget fra TV2/FYN

Januar 2005

I en artikel om fødselsdepression fortæller Inge om, hvordan hun fandt stor trøst ved at dele sine tanker med andre i et debatforum om fødselsdepression på www.netbaby.dk.

December 2004

"Et af landets største babysites, netbaby.dk, bugner af gode artikler om graviditet og børn og har desuden altid konkurrencer og gode tilbud til nye og vordende forældre. Sitet rummer over 1800 artikler om alle relevante emner som f.eks. fertilitet, graviditet, fødsel, amning, babys ve og vel, sygdomme og lidelser, navngivning, søskende, barnedåb, bedsteforældre, tvillinger og adoption".

Maj 2004

"Hvad skal barnet hedde? Navnet til det lille vidunder er med garanti et spørgsmål, der kan give anledning til mange diskussioner. Udover dine og barnets fars forslag, er omgivelserne sikkert også mere end villige til at komme med forslag! Skal dit barn hedde noget helt specielt, men gider du ikke gå igennem besværlighederne med at ansøge om ret til et helt nyt navn, kan du på www.netbaby.dk finde en liste med 200 unikke navne - dvs. navne, som ingen i Danmark hedder, men som er godkendt".

April 2004

"www.netbaby.dk: Her er graviditeten i fokus. Du kan blandt andet følge babyens udvikling uge for uge, og der er i det hele taget mange gode råd om, hvad du skal gøre under en graviditet. Du kan også deltage i forskellige debatrum om eksempelvis graviditet og sukkersyge. Der er desuden mulighed for indmeldelse i forskellige klubber, hvor du kan spare penge på børneprodukter".

April 2004

Urban har anmeldt Netbaby, som fik 6 stjerner ud af 6 mulige: "Der er gode informationer og inspiration for vordende forældre på den velfungerende hjemmeside www.netbaby.dk. Hvor går man hen på nettet, når man gerne vil finde lidt information som vordende mor? Man kan for eksempel besøge hjemmesiden www.netbaby.dk. Netbaby.dk er en stor portal, som primært henvender sig til gravide og forældre med småbørn. På Netbaby.dk finder du over 1.700 artikler, der omhandler alle relevante emner som eksempelvis fertilitet, graviditet, fødsel, amning, sygdomme og lidelser, navngivning, søskende, barnedåb, tvillinger, adoption og meget mere. Netbaby.dk har været gode til at udnytte internettets mange interaktive muligheder. På hjemmesiden er det eksempelvis muligt at klikke sig ind i en elektronisk mødregruppe, at få oplyst vigtige dage og perioder i sin graviditet eller deltage i et stort debatforum. Brugerne kan også sende spørgsmål ind til det store ekspertpanel, som står klar til at give kvalificerede svar. Har man et spørgsmål, findes svaret måske allerede i de foreløbig næsten 2.000 spørgsmål, som ekspertpanelet til dato har besvaret. Det er også oplysende bare at klikke sig rundt på siden og for eksempel finde inspiration blandt 11.000 pige- og drengenavne, kigge i det omfattende leksikon og sidst, men ikke mindst, og følge graviditeten uge for uge - med billeder, ultralydsscanninger samt beskrivelse af status ved normalt forløb i den aktuelle uge. På Netbaby.dk er der mange konkurrencer med præmier. Her skal det bemærkes, at præmierne ofte også er for voksne. Vil man vide mere om Danmarks fødesteder eller have gode råd med hensyn til indkøb af alt fra ammepude til ventetøj, så findes det også her. Designet på Netbaby.dk er meget overskueligt og brugervenligt. Netop blandingen af informationsrigdom, interaktivitet og brugervenlighed gør Netbaby.dk til et rigtig godt website".

November 2003

"Jul på nettet: Der julehygges skam også på nettet, hvor julekalender-freaks bl.a. kan få deres lyst styret. www.NetBaby.dk byder på en julekalender til dig med børn. Spørgsmålene er ikke sværere, end at man sagtens kan nå at deltage mellem to bleskift, og præmierne er fine og alle naturligvis relateret til sidens målgruppe. Bagefter kan du jo altid smutte en tur forbi debatten og høre andres idéer til juleaktiviteter med børnene".

September 2003

Uddrag fra DR's nye programserie Klikstart: "Internettet bugner af indhold, når det gælder graviditet, babyer og børn. For er der noget, der interesserer danskerne, er det deres afkom. Klikstart har i denne uge valgt at sætte fokus på baby og børn, og hvilke muligheder deres forældre har på nettet. Når babyen er kommet til verden, er der masser af ting at tage fat på. Hvordan skal man opdrage, hvordan skal man spise, hvad skal babyen kunne og så videre. Et af de virkelig omfattende sites er netbaby.dk. Her finder du artikler og links plus et omfattende leksikon, som gør det at have baby en smule lettere".

August 2003

Uddrag: "Trine Keis har gennem hele sin graviditet været flittig bruger af internettets babysider, det har givet hende en ekstra mødregruppe. I vuggen i Høje Gladsaxe sover Amalie på fire og en halv måned. Imens tjekker hendes mor, 23-årige katineassistent Trine Keis, om der er sket noget nyt på netbaby.dk. Om nogen har svaret på hendes indlæg. Måske skriver hun i sin dagbog eller i debatten. Måske surfer hun bare lidt rundt. Sådan er det flere gange hver dag. Trine Keis er nemlig en mere end aktiv bruger af netbaby.dk. Fra begyndelsen af sin graviditet har hun besøgt hjemmesiden flere gange dagligt enten for at deltage i debatten, skrive i sin dagbog eller søge informationer. Bekendtskaberne fra nettet var da også de første, ud over hendes mand, hun fortalte om sin graviditet. Midt i sin graviditet tog Trine Keis initiativ til, at københavnerne i hendes terminsgruppe mødtes. Første gang dukkede der kun to op, men efterhånden er de syv københavnske mødre, der mødes en eller to gange om måneden".

August 2003

Uddrag: "Gravide taler om deres maver, mødre om deres børn, og hvis det er muligt, gør de det også hellere end gerne på internettet. I 1999 åbnede netbaby.dk på initiativ af en nybagt far, som syntes, der manglede en hjemmeside, hvor al information om emnet blev samlet. Mødrene kan surfe rundt mellem informationer i form af artikelsamlinger, brevkasser og graviditetskalendere. Herudover er der, hvad man kan betegne som en hypermoderne interaktiv udgave af den klassiske ammestuesnak. I debatter, terminsgrupper, mødregrupper og åbne dagbøger mødes mødrene i stor stil for at tale om alt fra amning til sex efter fødslen".

Juli 2003

I brevkassen "Spørg Malene" besvarer brevkasseredaktør Malene Hasselblad på et spørgsmål, der handler om, hvorvidt man selv kan bestemme kønnet på sit kommende barn: "Prøv at gå ind på www.b-a-b-y.dk. Her står om en masse forskellige metoder, men det sjove er, at mange af dem er fuldstændig modstridende, så mange eksperter er skeptiske og tror ikke på det".

Marts 2003

"En ny undersøgelse foretaget af Netbaby.dk viser, at fødende kvinder i 2002 generelt var meget tilfredse med deres fødested. Over 3.000 kvinder har fulgt opfordringen til at give fødestedet en karakter mellem 1 og 4 stjerner. Den gennemsnitlige karakter blev 3,7 stjerner, hvilket omregnet giver en 'tilfredshedsprocent' på 89,4. Det er næsten fem procentpoint mere, end da Netbaby.dk sidste år foretog en lignende undersøgelse. Hvis man deler landet op i områder, viser undersøgelsen, at de fødende på Fyn er mest tilfredse (94,4 procent), og de fødende i Jylland er mest kritiske (88,3). Årets topscorere blev Svendborg og Lemvig med fire fuldt funklende stjerner. Grindsted og Odder kom ind på andenpladsen med 3,94 stjerner, og Holstebro snuppede en tredjeplads med 3,92 stjerner. Alle fødestederne nåede op på over tre stjerner i gennemsnit. Kolding fik for andet år i træk det dårligste skudsmål med 3,22 stjerner - efterfulgt af Glostrup med 3,32 og Rigshospitalet med 3,33 stjerner.

Februar 2003

"2002 har været et godt år for fødende kvinder. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Netbaby.dk, som har bedt 3.069 kvinder om at give fødestedet en karakter mellem 1 og 4 samt at beskrive deres oplevelser under opholdet på fødestedet. På landsplan blev den gennemsnitlige karakter for fødsler i 2002 3,7 ud af fire, og alle fødesteder opnåede en gennemsnitlig karakter på over tre stjerner. Hvis man kigger på de fødendes alder, er det bemærkelsesværdigt, at tilfredsheden stiger, jo ældre den fødende er. Set på landsplan er der størst tilfredshed hos de fødende på Fyn, mens alle de storkøbenhavnske hospitaler ligger i den laveste ende".

Februar 2003

"Bornholms Centralsygehus får topkarakter, når det gælder fødsler. En ny undersøgelse foretaget af Netbaby.dk viser, at danskerne er generelt tilfredse med fødestederne - og bornholmerne særdeles tilfredse. Bornholms Fødeafdeling er dog ikke direkte med i den nye undersøgelse, da der hersker statistisk usikkerhed, fordi 12 kun har anmeldt sygehuset. Men der er ingen tvivl om, at disse kvinder har haft en meget positiv oplevelse. Fødestedet er altså bedømt af 12 brugere og har i gennemsnit fået 3,8 stjerner ud af fire mulige. Omregnet til procent svarer dette til 94,4 pct. tilfredshed. "Der er ingen tvivl om, at brugerne er meget tilfredse med fødeafdelingen på Bornholm", siger Morten Reece, som er ansvarlig for undersøgelsen, hvor over 3.000 kvinder har deltaget fra hele Danmark".

Januar 2003

Uddrag fra artikel om gratis ting på nettet: "Børn er dyre - faktisk koster det godt en million kroner at opfostre et barn i 18 år. Heldigvis behøver du ikke at betale det hele selv. Klik eksempelvis forbi www.b-a-b-y.dk".

November 2002

Uddrag: "Morten Mauritson interesserer sig for fædre. Siden han for to år siden udgav bogen 'Far for første gang', har han jævnligt været i medierne med sine holdninger om faderrollen og moderne fædres situation. For godt et halvt år siden blev han en af foreningen Forældre & Fødsels første rådgivere for fædre, og siden i sommer har han også stået på børnesitet netbaby.dk's liste over eksperter. Det har alt sammen givet masser af respons. Morten Mauritson kan kontaktes via www.netbaby.dk".

Oktober 2002

Den 10. oktober 2002 medvirkede TV2's faste IT-ekspert Tim Frank Andersen i morgen-udsendelsen "Go'morgen Danmark", hvor han talte om babysites på nettet. Han fremhævede Netbaby som et godt og alsidigt site.

Maj 2002

Det nye magasin "Barnedåb" nævner os i en artikel som et site, hvor man kan finde inspiration og gode råd om navngivning.

April 2002

Det norske magasin "GRAVID" bragte i april-nummeret en artikel om nyttige netsteder, hvor Netbaby.dk blev fremhævet som det eneste danske site: "Danmarks største nettsted for gravide er luftig og lekker, og ikke minst oversiktlig. Her får du mange fine artikler for gravide, de som ønsker å bli gravide og for dem som har født. Egen sone for far. Sidene har en fin og svært detaljert svangerskapskalender uke for uke, diskusjonsgrupper samt tilbud om spørsmål til legen".

Marts 2002

Den 12. marts 2002 bragte TV2 et indslag i nyhederne kl. 19 om Netbabys store undersøgelse af de danske fødesteder.

Marts 2002

"Nettet bugner af sites for gravide og nybagte. Kør f.eks. musen hen på www.b-a-b-y.dk".

Februar 2002

TV2/SYD bragte den 26. februar 2002 et indslag om vores undersøgelse af de danske fødesteder, hvor Kolding Sygehus fik den dårligste placering.

Se indslaget fra TV2/SYD

Februar 2002

Danske kvinder er generelt tilfredse med det sted, hvor de føder deres barn. Det viser en ny undersøgelse foretaget af internetstedet Netbaby.dk. 1.076 kvinder har deltaget i undersøgelsen af de 46 danske sygehuse og hospitaler, der fungerer som fødesteder. Kvinderne blev bedt om at give fødestedet en karakter mellem 1 og 4, samt at beskrive deres oplevelser under opholdet på fødestedet. På landsplan blev den gennemsnitlige karakter 3,4 ud af 4. Topscorerne blandt fødestederne var Grindsted og Ringkøbing, som begge fik maksimumkarakter. De laveste karakterer blev givet til Kolding og Grenå med henholdsvis 2,5 og 2,8. På landsplan er der størst tilfredshed hos de fødende på Fyn, hvor den gennemsnitlige karakter er 3,5 ud af 4. Aldersmæssigt er der klart størst tilfredshed at spore blandt de ældre fødende i alderen 41-45 år, som på landsplan har givet en gennemsnitlig karakter på 3,9. Kvinderne har især lagt vægt på, at fødestedet har givet nogle rolige og trygge omgivelser omkring fødslen og de efterfølgende barselsdage. Andre vigtige faktorer er personalets kompetence, information om forløbet undervejs, god ammevejledning og at manden kan overnatte på fødestedet den første nat sammen med mor og barn.

Februar 2002

Ro og tryghed står højt på ønskelisten. Personalets dygtighed og informationen under forløbet ligeså. Det er fødsler og fødesteder, det handler om. Gode råd om amning og en seng til far, så han kan tilbringe den første nat sammen med mor og barn, tæller også meget. Når alt bliver lagt sammen, udløser det anmelderstjerner til de danske fødesteder. Det foregår på netsiden www.netbaby.dk, der så dagens lys i 1999 og ifølge eget udsagn er vokset til Danmarks største og mest besøgte babyside på internettet. Og hvordan klarer de sig så, fødestederne, som de fødende kan bruge deres frie valg af sygehus til at vælge imellem? Dansk topscorer er fødeafdelingen på Grindsted Sygehus, der scorer alle mulige fire stjerner. Og dansk bundskraber er Kolding Sygehus, der nu synes på vej ud af en krise, med kun 2,53. Over landsgennemsnittet på 3,42 stjerner ligger også fødeafdelingerne i Tønder med 3,67, Haderslev med 3,60 og Sønderborg med 3,55. Under snit ligger i forældretilfredshed også fødeafdelingen i Esbjerg. Inden der nu går alt for megen seriøsitet i stjernerne, skal det lige tilføjes, at antallet af anmeldere bag det enkelte fødested ikke er overvældende. Tilsammen for alle landets fødesteder kun godt 1000.

Februar 2002

"Nettet vrimler med mødesteder, hvor man kan slutte sig til en virtuel mødregruppe med chat og debat via nettet - eller du kan finde frem til andre mødre inden for et geografisk overkommeligt område og mødes med dem i den virkelige virkelighed. Et eksempel på et mødested er www.b-a-b-y.dk".

Februar 2002

Netbaby blev nævnt i forbindelse med en artikel om Codans gratis VenteBarn-forsikring: "Få dit ufødte barn forsikret mod alt det forfærdelige, der kan ske under fødslen. Det er det budskab, som vordende forældre mødes med, når de klikker sig ind på den meget besøgte Netbaby-hjemmeside".

November 2001

"Flere og flere kommende og nybagte fædre bruger internettet til at finde informationer om deres nye rolle som far, har babysitet www.netbaby.dk noteret sig. På to år er andelen af de mandlige brugere steget fra syv til 16 pct., oplyser sitet, der har lavet en "specialafdeling" for fædrene på www.netbaby.dk/artikler/far.asp".

Januar 2001

"Alt om baby. På www.b-a-b-y.dk bugner det med informationer om de kære små. Både før og efter fødslen. Følg blandt andet mor og barns udvikling i graviditeten - uge for uge. Og så svarer eksperterne på spørgsmål".

December 2000

"Besøg hjemmesiden www.b-a-b-y.dk. Her kan du finde artikler om graviditet og fødsel, spørge eksperterne, se gode indkøbssteder og tjekke dit fødested".

Oktober 2000

Uddrag: "Der er flere udmærkede danske sites, som tilbyder mange af de samme informationer som de amerikanske, og desuden oplysninger, der er relevante herhjemme. www.b-a-b-y.dk har bl.a. en god oversigt over alle fødesteder i Danmark".

August 2000

Uddrag: "Der er flere udmærkede danske sites, som tilbyder mange af de samme informationer som de amerikanske, og desuden oplysninger, der er relevante herhjemme. www.b-a-b-y.dk har bl.a. en god oversigt over alle fødesteder i Danmark".

August 2000

B.T. bad en række kendte danskere om at udvælge deres yndlingshjemmesider. Børnelæge Vibeke Manniche skrev om b-a-b-y: "Udmærket hjemmeside".

Juli 2000

"Egentlig er det her mere en hjemmeside for min datter, men jeg har da også brugt en enkelt facilitet på den. Jeg skal være bedstefar om et par måneder! Derfor bruger datteren og svigersønnen en del tid på en side, der hedder www.b-a-b-y.dk. Der er mange gode ting at hente. Ekspertråd, en graviditetskalender, hvis man ikke er tilfreds med den, man får fra læge og jordemoder, en oversigt over fødesteder, og man kan sågar få det kommende barns horoskop. En god ting er, at man ved de fleste punkter kan skrive sine egne erfaringer ind, så andre kan få glæde af dem. Og så er der den facilitet, som jeg kan bruge: En navneguide. Ingen ved, om det bliver en pige eller en dreng der til september, og de kommende forældre har ikke lagt sig fast på et navn. Den lille ny bliver ikke opkaldt efter nogen af morforældrene, men hvis det skulle ske, vil det i hvert fald få et sjældent navn. Statistikken på b-a-b-y oplyser nemlig, at i perioden 1985-96 er der ni drenge, der er blevet døbt Tage. Min kone hedder Elna, og det navn er der otte, der har fået i denne periode. Til gengæld hedder den vordende mor Camilla, og der ramte vi ind i noget populært dengang for 27 år siden. Mellem 1985 og 1996 fik 12.174 piger dette navn, og selv om det er på vej nedad på hitlisten, indtager det stadig en 9. plads".

Januar 2000

"Hvis du har en baby, der er født i skorpionens tegn, vil du på adressen www.b-a-b-y.dk kunne læse, at dit barn allerede er klogere end sin alder! Hjemmesiden, der kun er fem måneder gammel, lægger et horoskop for hele årets babyer, ligesom der er et væld af andre tilbud, f.eks. lægebrevkasse, graviditetskalender, leksikon og indkøbsguide".

December 1999

"Baby hedder en ny hjemmeside, hvor du bl.a. kan spørge lægen, beregne din termin, kigge på navne, finde oplysninger om sygdomme og tjekke barnets horoskop. Du finder også diverse artikler, en indkøbsguide og et leksikon".

November 1999

Vores site blev nævnt som "Nyttig adresse".

Oktober 1999

"Nettet er fyldt med gode råd til vordende og nybagte forældre. Det nyfødte danske site b-a-b-y beskriver mors og barns udvikling fra uge 1-40, alt det dit barn kan fejle, og mere eller mindre sælsomme fødselsskikke og traditioner fra hele verden".

September 1999

"Har man samme forhold til børn som legendariske W.C. Fields, der som bekendt kun holder af de kære små efter en tur på grillen, så skal man holde sig langt væk fra dagens hjemmeside, der som navnet antyder handler om babyer, babyer og atter babyer. På siden kan man læse om graviditet fra 1. til 40. uge. Alt om amning. Læse om baby-traditioner og skikke fra hele verden. Og benytte sig af et baby-leksikon, som forklarer alle de svære tekniske og latinske betegnelser. For bare at nævne et par ting".

August 1999

Uddrag: "Babyhoroskoper og liste til svømmehallen er at finde på ny hjemmeside. Danske kvinder føder på livet løs. Vi har råd og tid som aldrig før til at tage os af de kære små, så der må også være penge i at kunne tilbyde den helt rigtige Internet-side med alt om babyer og gravide mødre. Det forsøger en ny side - www.b-a-b-y.dk. Siden byder bl.a. på horoskoper. Men horoskoper for babyer er blot en lille del af b-a-b-y. For eksempel en liste over de 50 mest populære drenge- og pigenavne i 1997, et graviditetsforløb skildret med billeder, gode råd om amning og ernæring og et lille afsnit om babysvømning".GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.
© 1999-2023

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook