Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her


Lynx

17-10-2010 kl. 22:35

Set af 1064

et supplement der gør dem børnevenlige

hvis du erstatter 2 1/2 dl. af melet med havregryn bliver de dejligt
bløde og fugtige :) Jeg har denne opskrift:

7 dl. vand
10 g gær
1 tsk havsalt
2 tsk sukker
2 1/2 dl. havregryn
5-600 g. mel (evt. noget af det med rugmel)

Konsistensen skal være som lidt tyk havregrød. 12 timer på køl og
direkte fra køl på bagepladen. fugt evt. skeerne, så hænger dejen
ikke ved. Varm ovn 200 grader varmluft i 12 min.




Dette er et svar til Langtidshævede boller

af Didlin (13-10-2010 kl. 08:28)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook