Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her
Har du fortrudt dit barns navn? Har du fortrudt dit barns navn?

Har du fortrudt det navn, du valgte til dit barn, og kunne du finde på at lave det om?
 13513 

En bruger spørger i debatten:

Hånden på hjertet. Findes der nogen herinde, der har fortrudt valget af navn til jeres barn? Der var altid et helt andet navn, jeg ønskede, og nu kan det plage mig resten af livet, at jeg ikke bare sprang ud i det og gav mit barn det navn. Suk. Jeg håber næsten, der er ligesindede herinde, så man måske tør vove sig ud i en ændring - eller den gode historie :)Foden

Ja, vi har fortrudt det navn, vi valgte til vores datter, men nu hedder hun Isabella og er 3½ år gammel, så det ændrer sig nok ikke :-) Vi kalder hende altid Bella og overvejer at ændre navnet til Bella. Da hun blev født, kunne vi ikke blive enige og tjaaa... Sønnen hedder Cornelius, og det synes vi er super. Heldigvis synes vi, at begge børn er helt perfekte :-)mor

Ja, det har jeg. Min søn hedder Christopher, og det fortryder jeg. Jeg har altid elsket navnet, men kan ikke lide det mere. Det skal altid staves, og jeg er træt af det. Jeg har tit overvejet at ændre det til Christian, men føler det er for sent. Vi var blevet enige om Frederikke til vores datter, men blev i går enige om, at hun ikke var en Frederikke, så hun skal hedde Victoria.ano

Jeg kender en, der alligevel ikke kunne forliges med det navn, hun havde givet sit barn, så efter nogle måneder valgte forældrene at droppe fornavnet helt og "omdøbe" barnet til mellemnavnet. Barnet var under 6 måneder, og i dag er der ingen problemer med at bruge det andet navn.SuKe

Jeg kender 2 børn, som har fået "nyt" navn, fordi forældrene fortrød. Den ene fik et helt andet navn, da hun startede i børnehave, bare fordi moren bedre kunne lide noget helt andet. Hun kan ikke rigtig huske sit gamle navn. Den anden blev kun kaldt sit rigtige navn af og til, men ellers oftest et andet navn (også meget forskelligt fra det første). Forældrene har så valgt at give barnet det andet navn helt officielt. Barnet var 2½, da de skiftede. Jeg synes godt, at man kan fortryde og handle efter det. Min egen yngste har nu i 1 år insisteret på at hedde et andet navn. Hans venner kalder ham det. Det er ikke et navn, jeg ville vælge. Jeg kunne godt finde på at skifte det, hvis han vil. Han skal i skole til sommer. Han siger, han hedder Frode.ANO

Jeg fortryder inderligt vores ældste datters navn :-( Hun er 5 år i dag, og jeg synes overhovedet ikke, navnet passer til hende. Jeg tænker jævnligt over det og er ret ærgerlig, men jeg ved ikke, om der er noget at gøre ved det. Jeg synes, der er så mange andre smukke navne, der ville passe godt til hende, men dengang vi valgte navn, gik det vidst lidt for hurtigt, og vi skulle indgå et kompromis. Jeg overvejer nogle gange at give hende et smukt mellemnavn, men ved ikke, hvad det skulle føre til.anonym

Vi har Noah Emil og fortryder det ikke, Da han fik sit navn, var der ikke så mange Noah'er som i dag. Vi har lige fået dreng nummer 2 og blev i går enige om Oliver William, men det bliver det ikke alligevel, da det er for brugt. Vi bruger kun Noah i daglig tale. Lillebror vil også komme til at blive kaldt første navn, når vi finder navnet.jølle

Man kan da ikke bare skifte barnets navn på den måde der, med mindre det er så slemt, at barnet bliver mobbet på det groveste. Det er fuldstændig latterligt, hvis du spørger mig.Hvad mener du? Har du fortrudt det navn, du valgte til dit barn, og kunne du finde på at lave det om? Skriv en kommentar herunder.

02-01-2012

Kommentarer

betteene  02-01-2012 kl. 12:38 Anmeld

Har aldrig kunne lig min søns navn særlig godt. Men det var hans far valg. Jeg fik lov til at vælge til min tøs. Har nu en dreng på 5uger og her er jeg ikke sikker men det er det navn vi begge kunne li til at starte med..

Stine86  02-01-2012 kl. 12:41 Anmeld

Sebastian & Silje hedder mine to skønne børn. Har ikke fortrudt, men der er simpelthen så mange søde navne, så havde meget svært ved at beslutte mig :)

betteene  02-01-2012 kl. 12:45 Anmeld

Flot navn Sebastian ville ønske at min mand havde det på samme måde.. :) men det bliver et mellem navn her da det var mit ønske at sønnen skal hedde det

zenia jensen  02-01-2012 kl. 13:00 Anmeld

Har aldrig fortrudt mine børns navne! William og Magnus! Men synes det var svært at vælge!

teglskov3  02-01-2012 kl. 14:20 Anmeld

Har aldrig fortrudt drengenes navne - Esben og Bertram, Min mands oldefar og far hed Bertram og det ville han have den 1 skulle hedde - men kunnne ikke forlig mig med det og fik ham overtalt til Esben. Da vi ventede nr to havde jeg vænnet mig til navnet Bertram og synes nu at det er et fantastisk navn....det er begge drengenes navne synes jeg :-)

missbabs  02-01-2012 kl. 14:47 Anmeld

min datter kan ikke hedde andet.. hun er bare en aija..

enel82  02-01-2012 kl. 15:22 Anmeld

har en Olivia og en Thor...og det passer bare så godt til dem... :)

Bobthebuilder  02-01-2012 kl. 16:05 Anmeld

nej. slet ikke og kommer ikke til det.. der er lagt rigtig mange timers overvejelser i inden navnene var sikre og derfor vil de ikke blive fortrudt og når først navnet er bestemt, så er der jo ikke andre der passer til ens børn..

june82  02-01-2012 kl. 16:35 Anmeld

Her har vi nu heller aldrig fortrudt vores navne valg. Og vi har været enige når guldklumpen kom (-: Vi har Mathilde på 6år, Caroline på 4år, Oscar på 2 år og Sylvester på 5 mdr ♥ Må indrømme -ville og ku aldrig kalde mit barn et navn jeg ik ku lide.. Det skal være en fælles beslutning! Jeg ære selv mit navn -for det har mine forældre valgt til mig. Jeg ville heller aldrig ku lave om på mit eget navn såvel som mine børns..

sannasara  02-01-2012 kl. 17:09 Anmeld

her har vi hellere ikke fortrudt navnene på vores dejlige unger.....
Mike på 17år, Susanna på 15år, Sara på 13½, Jan-Magnus på 5½år, Didde-Marie på 4år og Ann-Sofie på 2½år...... navne har bare kommet til os da vi har set på guldklumperne.... vi har stort set ikke været i tvivl.

Ute75  02-01-2012 kl. 17:50 Anmeld

Vi har 3 piger. Helle, Malene og Johanna. Og de kunne da ikke hedde andet :)

Metteventernr4  02-01-2012 kl. 21:14 Anmeld

Her har jeg tre skønne unger, ♥ Christian 2½, ♥ Cecilie 8 år og ♥ Caroline 10½ år, og jeg fortryder ikke noget det passer perfekt til dem... ;o)

louise19  03-01-2012 kl. 18:35 Anmeld

Jeg har to børn som hedder Emma og Mathias. Emma kom til os inden hun var født og vi var bare sikker på at hvis hun var en Emma så skulle hun hedde det. Da hun kom til verden kunne hun ikke hedde andet end Emma, hun også mellemnavnet Marie. Så vores pige hedder Emma Marie, kun kaldt Emma i daglig tale.

Mathias havde vi svært ved at finde navn til, vi var enlig begge to meget enig om William, men det var bare alt alt for brugt. Derfor blev det Mathias. Jeg var i starten meget usikker på navnet Mathias, men i dag er han 11 uger og kan ikke hedde andet end Mathias.

muttitil3  03-01-2012 kl. 18:45 Anmeld

Har aldrig fortrudt mine børns navne.
Jeg har 3 skønne børn som hedder Noah,Frida og Mads.

Noah var mormors forslag da min mand og jeg ikke kunne blive enig om drengenavne. Vi kendte ikke kønnet på den lille baby der lå i min mave. Kun få minutter efter han var blevet født var vi sikker på at han var en Noah og det er han stadig den dag i dag.

Kort tid efter Frida var blev født og lå i mine arme siger min mand, hun er en Frida og jeg kunne kun give ham ret i det. Vi havde overhovedet ikke snakket om navnet, men det var det rigtig navn for hun er og bliver en Frida.

Mads kunne vi slet ikke blive enig om. Så Noah fik lov til at bestemme hans navn og han valgte det helt rigtig navn. Mads passer perfekt til ham.

jovisti  04-01-2012 kl. 16:18 Anmeld

Jeg har heller ikke fortrudt mine børns navne ..
De hedder Michella, Mathias , Simone, Sasja, Sila og Malia.. Hvis nr 7 også bliver en pige er vi næsten enige om allesammen herhjemme at det skal være en Jozefina :)

Tinehs  05-01-2012 kl. 0:17 Anmeld

Jeg har to døtre på 8 og 5, som vi har fundet navne til uden de store problemer, men med min søn på nu 3 måneder er vi ikke helt enige og jeg synes faktisk det er rigtigt svært, at skulle gå på kompromi med noget så vigtigt. Jeg er stadig i tvivl, selv om vi nu egentlig har givet ham navn, dog ikke officielt endnu. Hvornår synes I det er for sent, at ændre navnet? Overvejer stadig om jeg kan overtale min mand til at bruge hans mellemnavn til fornavn i stedet for.

Mamacool  21-02-2012 kl. 21:22 Anmeld

Ja, desværre! Jeg søger lige nu inspiration og mod til at ændre det igen. Vi har hele tiden været i tvivl om navnet, men da han blev indlagt som 3½ uge gammel, tog vi en hurtig beslutning om navnet. Det fortryder jeg nu.
Jeg er flov og pinlig over at have det sådan - og synes ikke at et navn er noget man ændrer når barnet er 7mdr.
Men modsat er det jo heller ikke fair, at han har et navn jeg ikke kan lide...
What to do?


Skriv en kommentar


Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Login eller opret "Din side" her

Relaterede artikler

Her er de mest populære drengenavne i 2013

De hotteste pigenavne i 2013

De mest populære drengenavne

Nyt pigenavn øverst på hitlisten

Vores børn får flere navne

Her er årets højdespringer

Find alle relaterede artikler, brevkassesvar, debatter m.m. på Netbaby:

fornavne

navngivning

Læs meget mere om navngivning, se hitlister og find det perfekte navn til dit barn:

Navne

Dansk webshop med stort udvalg af populært legetøj, udeleg, sengetøj, rygsække, skriveartikler til børn m.m. Altid gode tilbud. Fri fragt i Danmark ved køb over 499 kroner.

 BabyKidz

Få dit barns navn indgraveret i sutten. En pakke Navnesutter koster fra kr. 65. Klik ind på navnesutten.dk og se, hvordan dit barns navn ser ud på sutten.

 Navnesutten

Copenhagen Fertility Center behandler alle former for barnløshed. Ring og få en uforpligtende samtale med en speciallæge, eller besøg vores hjemmeside med de mange oplysninger til ufrivilligt barnløse.

 Copenhagen Fertility Center

Skal du gå til apa? Apa er kurser omkring fødslen og tiden efter. Se vores store udvalg af kurser med mange temaer bl.a. babymotorik og babyrytmik.

 apa - København


GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.© 1999-2022

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook