Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her
6 klassiske Disney-film på DVD 6 klassiske Disney-film på DVD

April 2003 er en rigtig god måned for Disney-fans. Disney relancerer nemlig 6 klassiske film på video og DVD.
 5930 

April 2003 er en rigtig god måned for Disney-fans. Disney relancerer nemlig de 6 klassiske film Pinocchio, Robin Hood, Herkules, Sværdet i Stenen, Alice i Eventyrland og Mary Poppins på video og DVD.

Pinocchio

Walt Disneys mesterværk "Pinocchio" har inspireret millioner af mennesker til at tro på deres drømme og til at lade samvittigheden være deres ledestjerne. Nu kommer den tidløse historie om den lille trædukke og hans rare far, dukkemageren Gepetto, på DVD og VHS.

En stjerneklar nat kommer den blå fe og vækker Gepettos elskede trædukke Pinocchio til live, og dette er begyndelsen til et fantastisk eventyr. Den lille dukkedrengs mod, loyalitet og ærlighed stilles på prøve, for at han skal kunne blive en rigtig levende dreng. Men til trods for gode råd fra sin kloge ven Jesper Fårekylling, bliver Pinocchio draget ind i det ene spændende eventyr efter det andet.

Robin Hood

Legenden om Robin Hood, en af de mest populære historier gennem tiderne, får magisk liv i denne tegnede klassiker fra Walt Disney.

Følg med vores helt Robin og hans trofaste følgesvend Lille John, når de kaster sig ud i det ene mere spændende eventyr efter det andet. Mød Lady Marion, Broder Tuck, Sir Hiss, Sheriffen fra Nottinham og alle de andre uforglemmelige figurer.

Den fortryllende beretning og den medrivende musik gør Robin Hood til en filmoplevelse, som betager hele familien igen og igen.

Herkules

Disneys klassiker om den mirakuløse og frygtløse superhelt Herkules kommer nu endelig på DVD. Filmen tager hele familien med på en fantasifuld historie fyldt med spænding og morsomme replikker.

Født af guder på det himmelske bjerg Olympen. Opvokset blandt mennesker på jorden. Herkules var en usædvanlig ung mand med en enorm styrke og et stort ønske om at imponere sin far, den store Zeus.

Zeus satte ham derfor på en prøve. Gennem en række udfordringer skulle Herkules bevise, at han var en helt og dermed også værdig til at bo på Olympen.

Med hjælp fra sin træner Phil og hesten Pegasus vinder han også den ene kamp efter den anden. Alligevel er Zeus ikke helt tilfreds. Herkules er stadig ingen rigtig helt.

Da dukker underverdenens letantændelige hersker pludselig op. Hades efterstræber Zeus trone. En intetanende Herkules kommer dog til at stå i vejen for hans planer. Da Herkules i kampens hede opdager sine følelser for den skønne Meg, opdager han også, at det ikke er muskler af stål, som skaber en ægte helt, men derimod et hjerte af guld.

Sværdet i Stenen

Et mageløst gyldent sværd fastklemt i en stor sten udgør en fristende udfordring for de stærkeste og modigste mænd i kongeriet. Dem som kan trække sværet ud af stenen bliver konge af England.

Det er en spændende verden for drengen Arthur. Han har ingen anelse om hvilke utrolige oplevelser, der venter forude blandt hekse, ildspydende drager og troldmanden Merlin. "Sværdet i Stenen" er et spændende eventyr og den bedste underholdning, du kan få.

Alice i Eventyrland

Walt Disneys 13. klassiker er en fantastisk fortælling fyldt med forvirrende hændelser og tossede narrestreger.

Filmen er baseret på Lewis Carolls udødelige fortælling om pigen, som af ren nysgerrighed havner i Eventyrland. Lokket ind i en verden, hvor hun møder det ene forunderlige væsen efter det andet.

Tvilling Di og Dum hører til den blide slags. Et forvirret teselskab hos Den Gale Hattemager gør, at hun for alvor undrer sig over, hvor hun er. Da Alice senere møder den berygtede Hjerter Dame, er hun overbevist om, at i denne verden findes der kun et eneste fornuftigt væsen, og det er hende selv.

Mary Poppins

I Mary Poppins verden spiller og synger virkelige skuespillere sammen med animerede figurer i en charmerende blanding af fantasi og virkelighed. Resultatet er blevet en tidløs musical elsket af alle.

Mary Poppins, spillet af Julie Andrews, er den bedårende barneplejerske, som bogstavelig talt svæver lige ind i hjertet på alle hun møder. Sammen med sin ven Bert (Dick Van Dyke) og en taske fyldt med magi og eventyr lykkes det hende også at forgylde sin værtsfamilies bekymringsfulde tilværelse.

07-04-2003

Skriv en kommentar


Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Login eller opret "Din side" her

Relaterede artikler

Indkøbsguide: Musik og film

Vind billetter til Klokkeblomst

Eksklusiv Klokkeblomst trailer

Video gør ikke baby klogere

Anmeldelse: De Utrolige

Anmeldelse: Barbie Fairytopia

Anmeldelse: Shrek 2

Find alle relaterede artikler, brevkassesvar, debatter m.m. på Netbaby:

Disney

børnefilm

Læs mange flere spændende artikler om, hvad der rører sig på babyfronten:

Set & Sket

Her finder du et væld af personlige gaver til især dåb. Babybogen - Barnets første bog, dåbsglas, legetøj, bordflag og meget mere. Alt sammen personliggjort med barnets navn. Kig ind!

 Min Personlige Gave

Få dit barns navn indgraveret i sutten. En pakke Navnesutter koster fra kr. 65. Klik ind på navnesutten.dk og se, hvordan dit barns navn ser ud på sutten.

 Navnesutten

Copenhagen Fertility Center behandler alle former for barnløshed. Ring og få en uforpligtende samtale med en speciallæge, eller besøg vores hjemmeside med de mange oplysninger til ufrivilligt barnløse.

 Copenhagen Fertility Center

Skal du gå til apa? Apa er kurser omkring fødslen og tiden efter. Se vores store udvalg af kurser med mange temaer bl.a. babymotorik og babyrytmik.

 apa - København


GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.© 1999-2022

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook