Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her

Mødregruppe: Juni 2012

Læs venligst vores retningslinjer før du skriver et indlæg.

Skriv et svar

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.17.167)

Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang og vent)

Du besvarer nedenstående indlæg

2 ...

Og de gange, vi har prøvet at purere kød og puttet i mosen, er det slet ikke blevet accepteret. Så vores måltider består af en skål afvist mad og en skål spist mad. Irriterende! Jeg har prøvet alt fra rød peber, avocado, kiwi, jordskokker (NEJ, MOR!), pastinak, tomat og frugt, og jeg smager til med krydderier og tilsætter olie, så det faktisk smager så godt, at min egen kræsne gane kan acceptere det.
Jeg tænker bare, at den lille bandit bare skal have lidt mere tid til at prøve sig frem i, men nu nærmer sundhedsplejerskens tid sig, og jeg kan slet ikke overskue at skulle høre for, hvorfor min søn ikke kan spise det, han 'burde'.

I tilgift er de retter, som babybøgerne priser højt, aldrig at finde på vores menukort i familien. Vi spiser mest gryderetter, wok, oksestege eller pitabrød, ovnfisk (IKKE torsk) eller and. Man skal vente længe, før en traditionel ret dukker op på vores middagsbord, og slet ikke boller i karry, farsbrød og lignende retter, som jeg slet ikke kan få ned, og almindelig pasta er en sjældenhed, da min mand er glutenallergiker. Så jeg har meget svært ved at forholde mig til de forslag, som babybøgerne har. Særligt fordi de foreslår, at baby får noget af familiens mad. Guf en chili, min lille søn ...

Så hjælp! Hvad giver I at spise, og hvordan går det?

Frustrerede hilsner

Annemarie og Arthur (der trøster sig med, at der vist ikke er nogen børn, der ikke lærer at tygge ...)


Skrevet af Annemarie Olsen (25-02-2013 kl. 13:43)


GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.








© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook