Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her

Mødregruppe: Juni 2012

Læs venligst vores retningslinjer før du skriver et indlæg.

Skriv et svar

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.130.110)

Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang og vent)

Du besvarer nedenstående indlæg

Grundene til at lave mad selv

Hej

Jeg læste for nyligt en artikel, der satte fast, at der ernæringsmæssigt ikke var nogen forskel på, om man købte kvalitetsbabymad, der var færdiglavet, eller om man lavede det selv.

Vi lavede mad til vores førstefødte selv af følgende grunde:
- Man kan fryse ned i miniportioner (isterningbakker) og så kun tø det op, der er behov for.
- man kan variere en grundgrød i det uendelige med frugt, grønt, krydderier etc
- Man slipper for rester, der ikke kan bruges senere, fordi der har været en ske i det.
- Man kan blive inspireret til at lave grød/mos af fødevarer, som producenterne ikke har afprøvet endnu (Min hofret er hirsegrød med vaniliesukker!)

I vores familie skal vi ydermere være forsigtige med maden pga fødevareallergi hos to af familiens ny fire medlemmer, så jeg vil ikke give Arthur mælk, før han er mindst 9 måneder, og jeg vil være forsigtig med gluten også. Så derfor vil der være endnu en god grund for os til at lave maden fra bunden.

Venligst

Annemarie og Arthur (der stadig kører på sommertid! Han vågnede på slaget 5 i morges og mente, at nu skulle vi altså op!)

Skrevet af Annemarie Olsen (29-10-2012 kl. 08:48)


GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.








© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook