Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.17.166)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Rabarbermarmelade....

er rigtig lækkert. Her kommer opskriften:


Rabarbermarmelade med jordbær og mandler.

1. kg. rabarber
250 g. jordbær
600 – 750 g. rørsukker efter smag
200 g. smuttede mandler, grofthakkede
Atamon eller spiritus til skylning af glas.

Vask Rabarberne grundigt og skær dem i stykker.
Dyb hurtig jordbærrene i koldt vand og skær dem i halve eller kvarte.
Læg frugterne lagvist med sukkeret i en gryde, og stil det lunt en times tid, til jordbær og rabarber begynder at saft.
Stil gryden på blusset og lad indholdet koge langsomt op for svag varme.
Lad marmeladen simre i 15 – 25 min., de sidste 5 min. tilsat mandler.
Lad marmeladen koge yderligere ind, hvis den er for tynd.
Smag på marmeladen og tilsæt mere sukker om nødvendigt.
Hæld marmeladen på skoldede atamon- eller spiritusskyllede glas, der lukkes til med det samme.
Marmeladen skal spises i løbet af et halvt års tid.
Opbevar glasset i køleskab efter åbning.

Hilsner herfra :)

Skrevet af git31 (29-05-2012 kl. 20:18)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook