Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 108.162.242.58)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

ELSKER rabarber

So, here comes:

Smuldrekage:
250 gr. rababer
100 gr. mørk chokolade
vanille fra ½ stang vanille
200 gr. smør (helst rigtig smør)
200 gr. sukker
200 gr. mel

Smør en ildfast form med smør, og drys med mel.
Rababerene skylles, skæres i små bidder, og kommes i fadet (du kan sagtens bruge dobbelt portion rabarber, det syntes jeg ikke gør noget). Chokoladen hakkes og kommes over/blandes med.
Vanille, smør, sukker og mel blandes sammen, så det bliver en god dej. Dejen kommes over rababerene, gerne i små klatter, tryk lidt på dejen. Kommes i en 200 gr. varm ovn i 40 min.
Spis den varm med iskold vanille is til, eller spis den den lun med cremefraiche/flødeskum. Eller spis den som den er, når den er kølet ned. Den rene himmel :-)))

ELLER:

Kog en masse rababer, og ligeså meget sukker, kom lidt vand ved, og korn fra 1 vanille. Koges ind, og smages til med sukker og citronsaft. Kan gå til alt. Til gammeldags oksesteg, ost og endda på brødet :-)

ELLER:

Rababer-is:
½ liter fløde
4 æggeblommer
60 gr. rørsukker
korn fra 1 stang vanille
100 gr. rababer, som er kogt ind med sukker (100 gr. færdigkogt rababer)

Æg, sukker og vanille røres hvidt og skummende.
Fløden piskes til skum.
Rababerkompotten kommes i æggemassen og blandes godt. Tag 1/4 af flødeskummet og bland det grundigt ned i ægge/rababermassen. Resten af flødeskummet vendes forsigtigt i bagefter.
Kommes i en form, beklædt med bagepapir, og fryses ned. Lad den gerne stå til dagen efter, eller min. 4 timer.

ELLER:

Gammeldags æblekage (den med makroner), bare med rababer i stedet for.

Skrevet af Betina (29-05-2012 kl. 12:24)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook