Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.70.50.115)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Den utraditionelle:)

Jeg bager to slags kransekager. Både dem fra Odense marcipan men også en utraditionel

ca 20 stk
Kransekagemasse
200 g rørsukker
60 g æggehvider
500 g ren rå marcipan

ca 200 g god mørk chokolade til dyp
ca 30 g finthakkede usaltede pistacenødder
Solbærmarmelade

Kransekagemassen
Rør sukker og æggehvide sammen i en skål. Lad det trække ca ½ time for at opløse sukkret. Ælt sukkehviden" ind i marcipanen lidt efter lidt til dejen er ensartet
Del massen i 20 lige store stykker og tril dem til en galt rund kugle og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Tryk kuglerne ganske let flade med din håndflade. Lav en fordybning i hver kage ved at dyppe tommelfingeren i vand og derefter ned i midten af kagen. Fyld forsigtigt hvert hul 3/4 op med marmeladen
Bag kransekagerne i ovnen ved 190 grader i 12-14 min, til de er gyldne. Lad kransekagerne køle helt af i køleskabet.
Temperer chokoladen. Dyb de kolde kransekager halvt i chokoladen og drys straks derefter med finthakkede pistace.

VH Nynne:)

Skrevet af Dictes mor (28-12-2011 kl. 16:23)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook