Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.59.226)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

opskrift kommer her...

Græsk makaronifad
(pastitso)


ca 300 g. makaroni
500 g. hakket okse-, kalve- eller lammekød
1 stort løg, hakket
2-3 fed finthakket hvidløg
1 ds. hakkede tomater
1 spsk koncentreret tomatpure
1 dl hvidvin
1 nip stødt kanel
salt og peber
100 g friskrevet parmesan
½ liter færdigkøbt mornaysauce
olivenolie til stegning


Kog makaroni som beskrevet på pakken – og lad den dryppe af.
Varm olien op og steg løg og hvidløg bløde, tilsat kød og brun det. Tilsæt tomater, tomatpure og hvidvin. Smag til med kanel, salt og peber. Lad kødsaucen simre ved svag varme i ca 20 min. til den er tilpas tyk.
Fordel halvdelen af den kogte makaroni i et smurt ovnfast fad. Hæld kødsaucen over og drys med halvdelen af parmesanen. Læg resten af makaronien i fadet, hæld mornaysaucen over og drys med resten af parmesanen. Sæt fadet i ovnen ved 200o i ca. 25 min til overfladen er gylden.
Lad retten hvile nogle minutter før servering.

Serveres med salat


Skrevet af Lene (18-11-2011 kl. 19:29)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook