Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 108.162.242.57)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

;-)

Frikadeller:
INGREDIENSER til 4 portioner.
500 g. oksefars 8-10 %
1 hakket løg (ca. 100 g.)
2 hakkede fed hvidløg
1 dusk hakket persille
½ tsk. stødt kanel
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. stødt ingefær
1 tsk. paprika
1½ tsk. salt

Rører fars af det hele, laver små frikadeller (valnød-størrelse) og lader dem lige rulle lidt rundt på en pande i en smule smør (til at lukke dem9 Ligger dem så i bunden af et ovnfast fad. Laver så tomatsovs på panden af:
1 dåse hakkede tomater
2 dl. vand/mælk/fløde
1 lille dåse konc. tomatpuré
1 tsk. gurkemeje
smule salt og pepper

Hælder sovsen over dellerne og bager i oven ved 200 gr i 30 min.

Salat (det her er grundopskriften, jeg varierer den gerne):
start med at koge 300 g perlebyg efter vejledningen.

Mens den koger sviser du meget hurtigt en lille rødløg, finthakket i
2 spsk olivenolie sammen med 1 fed finthakket hvidløg og 1 tsk timian. Det skal ikke brune. Tilsætter så skal og saft af 1 citron og hælder så den varme dressing over de varme perlebyg og lader køle af. Når det er kølet af så skal der nogle tomater i tern (også gerne brokkoli og soltørrede tomater) i og så inden servering så drysser du salaten med hakkede nødder/mandler/andre kerner og en håndful (eller to) af friske krydderier (hvad du har). Serverer.

Her kan børnene ikke lide salaten men jeg kan godt lide den og bruger resten gerne som frokost-madpakke næste dag. Børnene spiser tit pasta-rester eller kartofler/brød til når den er på bordet.

solveig

Skrevet af Zzolla (15-11-2011 kl. 12:50)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook