Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.70.50.90)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Kartoffelpizza med rosmarin


Ingredienser:
Pizzadej:
600 g hvedemel
25 g gær
1 knivspids salt
3 dl lunkent vand
2 spsk olivenolie

Fyld:
Cirka 3 kartofler
3 stilke frisk rosmarin
150 g friskrevet parmesan
Rucola til pynt
Olivenolie
Salt

Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olivenolie. Ælt hvedemelet i lidt ad gangen, til du får en blød dej, der ikke klæber. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse i en skål et lunt sted. Læg et rent viskestykke over skålen. Mens dejen hæver, skrælles kartoflerne og skæres i helt fine skiver. Riv dem eventuelt på et rivejern på skivesiden. Når dejen er hævet til dobbelt størrelse formes 4 lige store pizzabunde. Gnid dem med lidt olivenolie og drys med
hakket rosmarin og 2 spsk friskrevet parmesan pr. pizza. Fordel derefter kartoffelskiverne
på bundene og drys med salt.
Bag pizzaerne i ovnen ved 180º i 15-20 minutter, til kartoflerne er sprøde og lækre og har taget farve i kanten. Pynt med rucola og og lidt friskrevet parmesanost
Jeg plejer at ligge et par kviste rosmarin over inden de kommes i ovnen...



Skrevet af Lisbeth (13-11-2011 kl. 19:24)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook