Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.70.50.90)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

I en ny kage

Jeg ville lave en lagkage ved siden af med hindbærmousse, men
måske du sagtens kan putte den i skildpadde kagen og kombinere de
2......det var måske ikke en dårlig ide.....

Opskriften er:

300 g. hindbær
50 g. flormelis
Korn af 1½ vaniliestang
½ l. fløde
6 blade husblas
Koldt vand

Kom hindbærene i en gryde med flormelis og vanilie. Varm blandingen
op (ca. 70 grader). Tag gryden af varmen og stil den til side.
Kom husblas i rigeligt koldt vand og lad dem trække 5-10 minutter.
Knug derefter vandet ud af dem og kom dem i den stadig varme
hindærmasse. Rør godt rundt til husblassen er smeltet. Stil
hindbærmassen til afkøling.
Pisk fløden til let skum.
Kom 2/3 af skummet i den afkølede, men lune hindbærmasse og pisk
godt med håndmikser.
Vend derefter massen i den sidste 1/3 flødeskum og vend det samme
med en dejskraber, så luften ikke bliver slået ud af skummet.
Brug moussen til fyld i lagkage. Lav gerne om aftenen og stil den på
køl, så moussen for lov at sætte sig.

Mvh Sarah

Skrevet af Rafle (07-10-2011 kl. 07:31)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook