Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.130.86)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

En sikker vinder....

Valnødderoulade med hindbærcreme
(ca. 15 skiver)

250 g sukker
3 æg
125 g mel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
75 g grofthakkede valnødder
bagepapir
lidt smør til pensling

Hindbærcreme:
3 dl piskefløde
1-2 spsk. flormelis
ca. 250 g hindbær


Tænd ovnen på 200o. Beklæd en bradepande med bagepapir, og pensl med smeltet smør.
Pisk æg og sukker lyst og skummende med håndmikseren.
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i en skål. Sigt det i æggemassen.
Vend forsigtigt melblandingen rundt i æggemassen – brug en dejskraber eller ske.
Hæl dejen op i bradepanden – fordel den med en bredbladet kniv eller dejskraber.
Drys dejen med de hakkede valnøddekerner.
Bag rouladen midt i ovnen ved 200o 10-12 min., til den er svagt gylden og fjedrer ved et tryk på midten.
Vend med et snuptag kagebunden ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir. Træk det øverste papir af.
Rul straks bunden sammen med det sukkerdryssede papir. Afkøl, før den rulles sammen med fyldet.

Hindbærcreme:
Pisk fløde og flormelis til skum.
Pisk hindbærrene i.

Rul den afkølede rouladebund ud igen.
Smør hindbærcremen på i et jævnt lag.
Rul rouladebunden sammen omkring fyldet.
Stil rouladen koldt, til den skal serveres.


Skrevet af Lene (21-09-2011 kl. 19:55)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook