Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.130.111)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Her kommer en god opskrift

Hej Gitte :-)

Længe siden - går det godt? Her kommer én rigtig god opskrift på romkugler.

Romkugler med marcipan og mørk rom:
20 stk. pænt store kugler:

En rest rigtig god chokoladekage
Marcipan efter smag
Appelsinmarmelade
Mørk rom efter smag (kan undlades)
Usødet kakaopulver, efter smag
Smeltet mørk chokolade (til dejen og til at trille i)
Chokoladekrymmel eller farvede krymmel

Kom chokoladekageresterne i en foodprocessor og kør til det kun er krummer (kan smuldres med fingrene).
Tilsæt lidt appelsinmarmelade (et par spsk. ad gangen), marcipan plukket i mindre stykker, et par spsk. mørk rom og et par spsk. usødet kakao.
Rør det godt sammen til romdejen samler sig.
Smag på det. Virker det for tørt, så tilsæt lidt mere marmelade og måske lidt mere rom.
Stil i romdejen i køleskab én times tid, det gør massen lidt nemmere at trille til kugler.
Tril romdejen til så store kugler, som du ønsker.
Tril først kuglerne i smeltet chokolade og herefter i krymmel.
Opbevar romkuglerne køligt.

Hvis du har en favorit opskrift på en rigtig snasket chokoladekage, så brug den som grunddej. Nogle gange blander jeg lidt af den smeltede chokolade i dejen, for at give dejen ekstra chokoladesmag.

God fornøjelse, kh. Søs

Skrevet af Søs-pigen (27-07-2011 kl. 17:09)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook