Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.70.131.193)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Vandbakkelseskagemand

Det laver jeg altid, og det er altid en succes. Og i øvrigt super nemt at lave!

Opskrift:

2 x opskrift = 1 meget stor kagemand i ovnens bradepande, 3 x opskrift = 2 pænt store kagemænd i 2 af ovnens bradepander.

Ville nok lave 2 x opskrift til op til 10-12 børn og 3 x opskrift til ca. 20 børn - men ved jo ikke hvor mange børn, der er?!

75 g smør
1½ dl vand
100 g mel
2-3 æg (Jeg bruger 2 store eller 3 små æg ved 1 portion, 5 æg ved 2 x opskrift, og 7 æg ved 3 x opskrift)

Vand og smør bringes i kog, melet røres i over varmen indtil dejen slipper gryden. Tag gryden af varmen og pisk evt. igennem med håndmixer og lad dejen køle lidt af. Pisk æggene i ét ad gangen. Pisk godt - mindst 5 min.

Jeg plejer at bruge en ske og en dejskraber til at placere og forme dejen på bagepladen (på bagepapir). Ikke for tykt (ca. 1-1½ cm), det hæver godt op under bagningen, men ej heller for tykt, da det så bliver tørt. Bages 25 min. ved 200 grader. Ovnen må ikke åbnes under bagningen! Pyntes med glasur og slik når den af kold.

Min plejer at se nogenlunde sådan her ud: http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/4499/Bagvaerk-opskrifter/Vandbakkelser:

Følger dog opskriften ovenfor og ikke den i linket!

Skrevet af Ano (11-07-2011 kl. 11:22)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook