Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.70.50.114)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Disse her er super lækre

Rabarberhorn

Ingredienser:
(20 stk.)
Dej:
300 g smør,
40 g sukker,
korn af 1 stang vanille,
2 1/4 dl lun kærnemælk,
50 g gær,
ca. 625 g mel

Marcipanmasse:
125 g marcipan,
125 g smør,
125 g sukker,
400 g rabarber eller 4-5 stængler i fine
stykker,
æg til pensling,
hakkede hasselnøddeflager og perlesukker
til pynt

Fremgangsmåde:
Dej: Ælt smørret blødt med sukker og vanille. Rør gæren ud i den lune kærne­mælk og ælt det i smørret. Tilsæt mel og ælt dejen glat og smidig. Stil den et lunt sted 15-20 minutter.

Del dejen i to, og rul ud til et rektangel på 15x80 cm med tykkelse på cirka 3 mm.

Skær 10 trekanter ud af hvert stykke dej. Læg 1 spsk. marcipanmasse på det brede endestykke og drys 1 spsk. rarbar­stykker over.

Rul nu trekanten sammen. Stil hornene på bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve et lunt sted 20-30 minutter.
Pensel med sammenpisket æg, pynt med nødder og perlesukker. Bag dem ved 220 grader i cirka 10-12 minutter.
Marcipanmasse: Ælt sukker og marcipan sammen, tilsæt smør og ælt til en blød masse.

iøvrigt så kan du bare rense dem, skære dem i passende stykker og fryse dem. De behøver ingen varmbehandling inden.

Men kompot er jo super lækkert til kød, specielt lam og kylling...marmelade er også lækkert måske med lidt jordbær i.
Kold rabarbersupper er godt med vanilieis i....grød som du selv er inde på.



Skrevet af Lisbeth (31-05-2011 kl. 12:05)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook