Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 108.162.242.57)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Alternativer til mousse.....

Nu søger du godt nok opskrifter på tunmousse, men de her opskrifter med tun er bare super gode. Jeg synes de er gode alternativer til den traditionelle mousser. Så jeg blander mig lige og smider opskrifterne. Håber det er ok :-)


Tunret
til 12 personer.

6 dåser tun i olie
500 g. creme fraiche
2 dl. mayonaise
Citronsaft (af to endeskiver)
Salt og peber

Pynt:
10 hårdkogte æg
Citronskiver
Rejer
Fine asparges fra glas
Tomater
Agurkeskiver

Hæld olien fra tunen og anret det "i en stor bunke" på et fad.
Rør dressingen sammen af creme fraiche, mayonaise, citronsaft, salt og peber.
Hæld lidt dressing over tunen og servere resten ved siden af i en skål.
Pynt fadet med halve hårdkogte æg, rejer asparges, citron, tomat og agurk.

Servere flutes til.

------------------

Tunret med toastbrød.

1. groft toastbrød af en god kvalitet.
6 hårdkogte og hakkede æg
1½ dåse tun i olie der er godt afdryppet
1 dl. creme fraiche 18%
100 g. mayonaise
1 bundt klippet purløg
1 dåse majs
Salt og peber

Dressing:
200 g. majonaise
1 dl. creme fraiche 18%

Pynt:
500 g. rejer
Salat, tomat, agurk, citron

Skær skorpen af 12 skiver brød, 6 skiver ligges I bunden af et fad.
Æg, tun, creme fraiche, majonaise, purløg og majs blandes sammen og smages til med salt og peber. Blandingen ligges over brødskiverne i fadet.
Lig 6 skiver brød ovenpå fyldet.

Bland ingredienserne sammen til dressingen, dressingen smørres over brødet.

Tunretten skal trække til dagen efter og pyntes med rejer, tomat, agurk, salat og citron.


Hilsner herfra.

Skrevet af git31 (16-04-2011 kl. 22:01)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook