Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.70.50.91)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Her er et par forslag.....

Bunder:
4 æggehvider
200 g. sukker
100 g. kokosmel
100 g. hakket chokolade

Pisk æggehviderne meget stive. Pisk sukker i lidt af gangen. Vend forsigtigt kokosmel og hakket chokolade i. Læg bagepapir på en bageplade og tegn 2 cirkler hver med en diameter på ca. 21 cm. Fordel dejen i cirklerne. Bag bundene i den nederste del af ovnen ved 150 grader i ca. 25 min. Lad bundene svale lidt, før de forsigtigt lempes over på en bagerist for at blive kolde.


Bunder:
5 æggehvider
250 g. sukker
250 g. finthakket eller blendet hasselnøddekerner

Pisk æggehviderne meget stive og pisk herefter sukkeret i lidt efter lidt. Vend forsigtigt de hakkede nødder i marengsen.
Smør 2 springforme godt, eller beklæd med bagepapir og fordel nøddemassen i formene.
Bages ved 175 grader i ca. 45 min. midt i ovnen. Ved varmluft ca. 150 grader i lidt mindre tid.
Bundene kan bages i god tid, de er fryseegnet.


Bund:
110 g. hakkede mandler (skal ikke smuttes)
100 g. hakket mørk chokolade (kogechokoladen, jeg plejer at bruge)
110 g. sukker
3 æggehvider

Hak mandlerne i minihakkeren, og kom chokoladen i til sidst og hak dem med.
Hviderne piskes helt stive, heri piskes sukkeret lidt af gangen. Derefter vendes forsigtigt de hakkede mandler og chokolade.
Blandingen kommes i en springform med bagepapir.
Bages ved 180 grader i ca. 45 min.


Skrevet af git31 (22-03-2011 kl. 19:17)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook