Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.59.225)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Er det denne...?

Crunchy banana-cake:

100 g blødt smør
200 g brun farin
2 æg
3 modne bananer
150 g mel
½ tsk salt
1 tsk natron
1 tsk vaniljesukker
½ dl kærnemælk
100 g muesli
100 g hakket, mørk chokolade

Glasur:
100 g flormelis
2-4 spsk kogende vand
50 g chokolade

Rør det bløde smør og farin sammen i en skål.
Tilsæt æggene et af gangen og rør godt mellem hvert.
Mos bananerne med en gaffel og rør dem i.
Sigt mel, salt, natron og vaniljesukker deri og rør godt rundt.
Tilsæt kærnemælk, muesli og chokolade.
Smør en silikoneform eller en springform og bag kagen ved 180 grader i ca. 45 min.
Dæk den evt. med lidt staniol, hvis du synes den bliver for mørk.
Lad den køle lidt af og tag den ud af formen.
Smelt chokoladen til glasuren over vandbad og tilsæt kogende vand og flormelis. Rør godt- jeg måtte tilsætte 2-3 spsk ekstra vand før jeg synes glasuren var tilpas.
Pynt kagen med glasuren.
Lad den stå koldt inden servering.

Hilsen Søs

Skrevet af Søs-pigen (21-12-2010 kl. 20:41)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook