Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.59.226)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Guf guf kagen

Så afgjort ikke en let fedtfattig kage, men smager himmelsk, og har faktisk godt af at blive lavet dagen før.

Dej:
200 g. sukker
4 æg
200 g. mel
3 spsk. kakao
1 spsk. hjemmelavet vaniljesukker eller kornene af 1/2 vaniljestang (eller 2 tsk. vaniliesukker)
3 tsk. bagepulver
1 1/2 dl mælk
1 dl. vand
150 g. smeltet smør

Fyld (top):
150 g. smør
1 dl. stærk kaffe
1 tsk. hjemmelavet vaniljesukker eller kornene af 1/2 vaniljestang (eller 1 tsk. vaniliesukker)
4 spsk. kakao
200 g. flormelis
150 g. kokosmel

Pisk æg og sukker skummende.
Bland mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver og bland det i dejen. Rør det smeltede smør i og kom til sidst mælk og vand i. Kom det i en bradepande på 30 x 35 cm og bag kagen ved 175o i ca. 45 min.
Bland så smør, kaffe, kakao, vaniljesukker, flormelis og kokosmel i en gryde og lad det smelte sammen. Bred det ud over kagen, mens den er varm, så fyldet synker lidt ned i kagen og gør den svampet. Det er meningen.

Rafle

Skrevet af Rafle (23-11-2010 kl. 14:12)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook