Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.214.125)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Honninghjerter

Gammeldags Honninghjerter:
ca. 20 stk.

1 glas honning, 450 g
200 g smør
2 æg
2 tsk natron
2 spsk koldt vand
ca. 700 g mel
2 tsk stødt kanel
1 tsk stødt kardemomme
1 tsk stødt muskat
1 tsk stødt nelliker
50 g finthakket syltet appelsinskal eller skal fra 2 usprøjtede appelsiner

Glasur:
1 bæger pasteuriserede æggehvider
2 tsk citronsaft
ca. 300 g flormelis

Smelt honning og smør i en gryde og lad blandingen køle lidt af.
Pisk æggene let sammen og rør dem i den lune honning.
Rør natron sammen med 2 spsk koldt vand og rør det i.
Bland mel med alle krydderier og appelsinskal og rør det i dejen til den er sej og glat.
Pak dejen i en frysepose og læg den i køleskabet i et døgn.
Tænd ovnen på 200 grader.
Rul dejen ud i ½-1 cm tykkelse.
Udstik den til hjerter eller andre faconer og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag hjerterne ca. 12 min. og lad dem afkøle på en rist.
Pynt med glasur og evt. glansbillleder.
Rør flormelis, æggehvider og citronsaft sammen til en passende konsistens.
Hvis honninghjerterne er blevet hårde eller tørre, bliver de bløde igen ved at opbevare dem i kølesskabet et par dage.
Kagerne kan også pyntes med smeltet chokolade eller glasur rørt med lidt kakao.
Dejen er fryseegnet.

Jeg udstikker nogle gange et hul i kagerne og hænger dem op med rødt bånd - ægte julehygge :-)

Hilsen Søs

Skrevet af Søs-pigen (11-11-2010 kl. 13:42)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook