Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.214.124)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Nemt når man kan!

Sådan plejer jeg at gøre med en and på ca. 3500 gram. Den skal helst ikke være meget mindre, for så smager den ikke af så meget.

Anden renses med rent koldt vand. Så lukkes den i en ene ende (ved rumpen) med stegepinde. Har du ikke nogen så køb dem, de koster næsten intet!
Salt og peber gnides ind i anden, både indvendigt og udvendigt.
Fyldes med madæbler skåret i tern og svedker.
Så lægger du den i bradepanden med brystet nedad i ca. 2 cm vand. Kom endelig indmad og hals ned i vandet også.
Ind midt i ovnen på 200 grader i 1 time.
Efter en time tager du den ud, vender den og lægger den på ristet hen over bradepanden. Så steger den ved 160 graver i 2½ timer (antal af timer = antal kg) Du tager indmad og hals op af bradepanden eller brander det af!

Jeg gør så altid det at jeg steger anden dagen før, venter til den bliver kold og skærer den ud. Og så pensler jeg den med andefedt, inden den får 20 min på 200-225grader, for så er du sikker på den bliver sprød og ikke tør!

Hvis det er samme dag, så skær den ud når den er kølet nok, men igen, lav øvelsen med at give den 20 min i ovnen, så den bliver varm og sprød EFTER du har skåret den ud.

HUSK at alt de væske der kigger i bradepanden skal hældes på høje glas eller beholdere. Så vil alt fedtet flyde ovenpå, som så kan skumme af, og resten af det der er tilbage vil give en fantastsisk sovs ;-)

God fornøjelse!

Skrevet af Jeanette (08-11-2010 kl. 14:47)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook