Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.70.50.91)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Langtidshævede boller

Langtidshævede boller - mødergruppeboller :-)

(husk at langtidshævet brød ofte danner en meget hård skorpe - så ikke specielt børnevenligt til helt små børn, hvis du gerne vil har skorpen til at blive blød skal du dække bolleren af med rent viskestykke staks du tager dem ud af ovnen - og lade dem køle helt af)

12-16 stk.

½ liter vand
10 g gær
1½ tsk havsalt
100 g fuldkornsmel (fx groft spelt eller grahamsmel)
ca 550 g hvedemel

1.) Gæren smuldres ud i det kolde vand
2.)salt og fuldkornsmel tilsættes
3.) hvedemelet tilsættes og dejen røres sammen - den hverken kan eller skal æltes - den skal tværtimod være ret klistret.
4.) lad dejen hæve tildækket i køleskabet i ca 12 timer eller længere. (som regel natten over)
5.) Tag dejen ud af køleskabet og lad den hæve lidt op - ca. 30 min.
6.) sæt bollerne på en bageplade med 2 skeer og lad dem hæve utildækket i 20-30 min.
7.) Pensl med mælk og drys med hørfrø, sesamfrø eller birkes - eller hvad man nu har
8.) sæt bollerne i en kold ovn og bag dem i ca 15 minutter på 225 grader

Didlin - 23+?

Skrevet af Didlin (13-10-2010 kl. 08:28)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook