Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.130.79)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

Nej, bulgur

Er ikke lige så slem.

Nå, men mht laksen (eller regnbueørred som jeg plejer at bruge). S svitser jeg grøntsagerne i en gryde. Kommer minimlk på så det dækker. Laksen lægger jeg i et fad. Så tager jeg ca. det halve en en grøn pesto og smører på laksen, og resten af pestoen kommer jeg i gryden med det øvrige (husk salt). Det skal henover og ved siden af laksen og ½ time i ovnen ved 200 gr.

Mht til andre rette, så kan jeg anbefale en mager bøf med bulgursalat. Husk at skylle bulguren godt. 2 1/4 dl vand koger, heri kommes 1½ del bulgur som koger ved SVAG varme i 10 min (husk salt). Afkøler i en skål. Heri kan du komme forskellige enten kogte eller rå grøntsager. Jeg plejer at koge 1 bundt grønne asparges skåret i mindre stykker (10 min i kogende vand), de sidste 2 min koger jeg en rød peber i tern med. Det skal køle af og i bulguren. Jeg plejer også at tø lidt ærter op og komme i. Det er ret nemt, og ret lækkert :-)

Og jeg laver aldrig mad til 2 dage...

Skrevet af Jeanette (20-09-2010 kl. 11:01)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook