Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.17.166)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

her er 'min' opskrift

jeg skulle lige komme i tanke om hvor det var jeg fandt den :)

1/2 liter piskefløde
375g sukker
340g. mørk sirup
30 smør (IKKE kærgården, og SLET ikke margarine. )

Det gode ved denne her, er at den IKKE hiver plomber ud/sidder fast i tænderne...

Alt hældes i en gryde og koges under jævnlig omrøring - man behøver ikke røre konstant, men man skal IKKE gå fra det.

Det tager ca. 45-60 min.

For at vide, om konsistensen er den rette, har man en lille skål med koldt vand stående ved siden af - af og til tager man lidt masse fra gryden, hælder på en spiseske, og dumper skeen i det kolde vand - jeg prøvede vel efter 4-5 gange i går - massen blev mere og mere fast for hver gang - til sidst, syntes jeg massen på spiseskeen havde en fin konsistens, når det havde været nede og vende i det kolde vand.

Jeg forede et ildfast fad med bagepapir, og hældte det der i og så i fryseren (fordi min tålmodighed ikke er såååååå stor ) den stod vel i fryseren en times tid eller halvanden, inden den var helt kold og stivnet.

Massen er stiv nok, når den slipper bagepapiret, når man løfter lidt i den.

men pas på, den er vanedannende. Jeg har hørt om nogle som kom lakridspulver i - det vil jeg prøve til vinter når det blvier koldt nok til at massen kan køle af udenfor :)

Skrevet af sigaard (04-09-2010 kl. 18:40)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook