Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her

Skriv et svar

Læs venligst retningslinjerne før du skriver et indlæg.

Du er ikke logget ind, og dit indlæg bliver derfor vist som et indlæg fra en ikke-registreret bruger. Hvis du ønsker, at dit indlæg bliver vist som et indlæg fra en registreret bruger, skal du logge ind på "Din side", før du skriver et nyt indlæg.

Klik på "Dine oplysninger" under Din side og skriv det kaldenavn, der skal stå som afsender, når du skriver nye indlæg, så andre brugere kan identificere dig.

Fornavn:
Overskrift:

Tekst:
OBS! Reklamer/køb/salg er ikke tilladt!

Overhold venligst vores retningslinjer. Bevidst overtrædelse medfører blokering af din IP-adresse (som er 172.69.130.110)


Dit indlæg må max. fylde 1600 tegn. Du har 1600 tegn tilbage.


(klik kun 1 gang)

Du besvarer nedenstående indlæg

kyllingespyd

Marinade:
1 tsk. Spidskommen
½ tsk. Koriander
1 knsp. Kanel
1 spsk. Citronsaft
1 tsk. Sukker
2 spsk. Olivenolie

Jeg plejer faktisk at lave dobbeltportion af marinaden til 4 kyllingefileter

Så lægger jeg kyllingefileterne i en pose med marinaden og laden det ligge i køleskabet indtil næste dag. Så skærer jeg filleterne i tern, sætter dem på træspyd (træspyd skal ligge i vand mindst en halv time inde de bruges, så de ikke brænder når de kommer på panden) og steger ved god varme indtil de ikke er rå mere.

Jeg plejer ydermere at putte hele champignoner ind imellem kyllingeternene.

tzatziki: riv en halv agurk groft, og klem saften fra. drys med salt og lad trække i 15 minutter eller mere. så kan du klemme den sidste saft ud. bland en lille 10 % græsk yoghurt med 1 fed hvidløg, put agurkestrimler i. man behøver ikke komme olie, salt eller peber eller andet i... denne måde er supergod.... (salten på agurkerne salter også selve tzatzikien)



Skrevet af teese (15-06-2010 kl. 20:26)



GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.




© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook