Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her


CaLa

19-05-2012 kl. 21:56

Set af 714

Det er såmænd meget simpelt.

Jeg skærer champignon i stykker og steger dem. Tager dem af panden og lader
dem "dryppe af" på køkkenrulle.
Skærer kyllingebryst i små stykker, steger på panden og krydrer med salt og
peber.
Når gennemstegt, kommes champ. tilbage på kyllingepanden og
madlavningsfløde og kyllingebouillon tilsættes (halvt af hver). Krydred med salt
og peber, jævnes og serveres med frisk pasta.

Hilsen Camilla 37+5




Dette er et svar til Opskrift på....

af Dictes mor (19-05-2012 kl. 16:49)


Svar til dette indlæg

Tak:) Dictes mor 19-05-12
kl. 22:29




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook