Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her


Ann

11-09-2011 kl. 19:53

Set af 167

Jeg ville stege den i en gryde

Brune den grundigt med salt og peber. Lægge et par løg og nogle gulerødder ved og så vand på med lidt soya i for det ikke bliver for blegt. Koge et par timer, og der er en lækker steg med en god sovs som kan serveres med kartofler, kartoffelmos eller ris.

Resten af kødet kan så bagefter skæres ud og varmes i sovsen og bliver nærmest som en slags sammenkogt ret. Der kan evt. tilsættes ærter, cocktailpølser og perleløg.




Dette er et svar til Tykkam på 1 kg

af LouiseB (11-09-2011 kl. 13:12)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook