Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her


Rafle

25-07-2011 kl. 06:19

Set af 199

Sådan gør vi....

500 g. hakket magert oksekød
2 fed hvidløg
2 æg
1 dl. rasp
2 spsk. frisk hakket basilikum (eller 2 tsk. tørret)
2 spsk. permasanost (kan udelades)
1 dl hvedemel
Salt
Peber
Olie (gerne ekstra jomfruolivenolie)
Tilberedning
Alle ingredienserne, undtagen mel, blandes godt sammen. Tril store kugler (ca. 2-3 cm i diamter) og rul dem derefter i mel, hvorefter de steges i olie.

Som tomatsovs svitser jeg løg og hvidløg og tilsætter så hakkede tomater. Koger det hele op, og lader det simre godt )jo længere jo bedre) men 15-20 minutter er også fint. Kommer lidt balsamico i og salt, peber og sukker og skal det være rigtig godt mascarpone, flødeost eller fløde.
Du kan sagtens smide det hele i blenderen, det har vi gjort nogle gange, men kan også spises uden.
Når tomatsovsen er færdig, kommer du kødbollerne i, og varmer dem igennem og servere med pasta.

Sarah




Dette er et svar til Opskrift på kødboller i tomatsauce

af Mette (24-07-2011 kl. 22:11)


Svar til dette indlæg

Tal for din opskrift og Mette 26-07-11
kl. 14:12




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook