Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "DIT BARN" GRATIS

Læs den nye udgave af DIT BARN - et GRATIS magasin til dig med alt om de skønne unger. Læs det gratis her


Lisbeth

15-07-2011 kl. 19:17

Set af 874

Så kan jeg jo supplere:)

Put gerne et revent æble i dejen, en sjat risengrød, 2 revne gulerødder og lidt squash i.
Det giver alt sammen fugtighed i brødet og gør at det forbliver lækkert.

Jeg hælder også kogende vand over havregryn og lader det stå til det er en form for grød og så begynder at lave dejen derfra. det giver både flere fibre i brødet og mere mæthed....

Derudover tager jeg hvad der af af rester i skuffen og tømmer de forskellige melposer - bare der er 2/3 del af melet som hvedemel. Så kan det ikke gå helt galt. Kerner kan evt udblødes inden de tilsættes...




Dette er et svar til Åh der er jo MANGE...

af Anne (12-07-2011 kl. 22:40)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook