Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her


Zzolla

17-04-2011 kl. 09:49

Set af 137

fedstof = mindre holdbarhed

jeg bruger generelt ikke fedtstof i mit brød eller boller, da det gør at bollen/brødet er gammelt og tørt stort set med det samme. Hvis du synes dit grøve brød/boller bliver tørt, så forsøg med udblødte kerner, nogle revne grøntsager eller at overhælde noget af det grove mel med køgende vand et par timer inden bagning (max 1/3 del af melet). Alle tre methoder giver meget saftigt brød som bliver ved med at være saftigt i lang tid.

Solveig




Dette er et svar til Hej

af LiSi (10-04-2011 kl. 21:18)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook