Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her


Anne

18-01-2011 kl. 16:59

Set af 195

Jeg laver farsbrød

som en "fast" frikadellefars, 1 æg pr. 500 g. kød, mel/rasp, et revet løg, evt. bacontern (fersk - ikke stegt), evt. hk. svampe, fetatern eller bare helt uden uvedkommenheder ;O)

Det kan være fint at lægge baconstrimler over, så bliver det ikke tørt.

Somme tider lægger jeg farsbrødet ovenpå skiveskårne kartofler og hælder bouillon over...

Hilsen Anne, der skal til at lave portionsomeletter med svampe og bacontern med purløg og ristet rugbrød ;)




Dette er et svar til Farsbrød

af MilleMorTil3 (18-01-2011 kl. 15:59)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook