Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her


mortil3

31-10-2010 kl. 20:06

Set af 928

Gerne

Det er faktisk husets ret hos vores lokale rigtige Italienske resturante. Har fået den af en tidligere ansat.

Den er super, da man kan få brugt den sidste klat kødsovs, som er for lille til næste dag.

En lille rest kødsovs (bare som du plejer at lave den)
En pakke skinke (de firkantet pålægsstykker)
Friske champignon (glas kan også bruges)
Frosne ærter
Frisk pasta
1/4 fløde

1. Varm resten op
2. Tilsæt skinken som er skåret i store lange strimler, champignon i skiver og ærter. Varmes igennem så de nye ting også er varme.
3. Tilsæt fløden. Lige koge op.
4. Vend den nykogte pasta i gryden med ovenstående og server.

Det er så mums, at man tror det er løgn. Og aller bedst SUPER nemt.

Godt med salat, brød, grønt eller andet til eller bare helt alene.




Dette er et svar til Firenze pastaret?

af Dictes mor (31-10-2010 kl. 16:38)


Svar til dette indlæg

Takker Dictes mor 31-10-10
kl. 21:30




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook