Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 NYT!  LÆS DET NYE "MIN BABY" GRATIS

Læs den nye udgave af MIN BABY - et GRATIS magasin til dig med alt om det bedste vi har. Læs det gratis her


Jeanette

20-09-2010 kl. 11:01

Set af 164

Nej, bulgur

Er ikke lige så slem.

Nå, men mht laksen (eller regnbueørred som jeg plejer at bruge). S svitser jeg grøntsagerne i en gryde. Kommer minimlk på så det dækker. Laksen lægger jeg i et fad. Så tager jeg ca. det halve en en grøn pesto og smører på laksen, og resten af pestoen kommer jeg i gryden med det øvrige (husk salt). Det skal henover og ved siden af laksen og ½ time i ovnen ved 200 gr.

Mht til andre rette, så kan jeg anbefale en mager bøf med bulgursalat. Husk at skylle bulguren godt. 2 1/4 dl vand koger, heri kommes 1½ del bulgur som koger ved SVAG varme i 10 min (husk salt). Afkøler i en skål. Heri kan du komme forskellige enten kogte eller rå grøntsager. Jeg plejer at koge 1 bundt grønne asparges skåret i mindre stykker (10 min i kogende vand), de sidste 2 min koger jeg en rød peber i tern med. Det skal køle af og i bulguren. Jeg plejer også at tø lidt ærter op og komme i. Det er ret nemt, og ret lækkert :-)

Og jeg laver aldrig mad til 2 dage...




Dette er et svar til men

af Ditte Marie (19-09-2010 kl. 17:25)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook