Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her


Rafle

09-09-2010 kl. 07:22

Set af 803

Her er 2 stk.

Jeg har 2 som vi bruger og er glade for.
Den ene er her fra og den anden er vist fra Arla og med ristede løg.

Pølsehorn med ristet løg:

50 g. smør
½ l. mælk
50 g gær
150 g. cremefraiche
1½ dl ristede løg (ca. 50 g)
2 tsk. groft salt
150 g. groft rugmel (ca. 2¾ dl)
700 g. hvedemel
12 pølser i halve
Ketchup
Fransk sød sennep
1 æg

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken, blandingen skal være lillefingervarm. Hæld det i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Ælt dejen godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 3 portioner. Rul en portion ud til en cirkel (ca. 40 cm i diameter). Smør ketchup og sennep ud på cirklen og del den i 8 trekanter. Læg en halv pølse på hvert stykke og rul dem sammen til horn - start udefra og rul ind. Læg dem på plader med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. ½ time. Gentag med resten. Pensl mdem med sammenpisket æg. Bag pølsehornene midt i ovnen i ca 20 minutter ved 180 grader og lad dem køle af på en bagerist.

Pølsehorn:

50 g. gær
1 dl. vand
2 dl. creme fraiche 18%
Ca. 500 g. mel
1 tsk. groft salt
100 g. smør
1 æg
1 sammenpisket æg til pensling
12 halve pølser eller kyllingepølser
Endvidere: sennep eller ketchup

Rør gæren ud i vand.
Smøren smeltes i en gryde og kommes i gæren sammen med creme fraiche, salt og æg. Tilsæt melet lidt efter lidt.
Dejen skal æltes godt sammen, og skal være let at arbejde med. Lad dejen hæve i ca. 30 min.
Del den så i 3 lige store stykker, og rul dej-stykkerne ud i en cirkel. Del hver cirkel i 8 lige store trekanter. Smør lidt ketchup og sennep (behøves ikke) i den brede ende og læg en halv pølse på hver trekant og rul så sammen til det bliver et horn.
Lad hornene efterhæve i ca. 15 min. Pensel med sammenpisket æg og bag dem i ca. 15 min. 200 grader eller til de er lysebrune.

Mvh Rafle




Dette er et svar til Hjælp med opskrift på pølsehorn!

af Marbet (05-09-2010 kl. 12:56)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook