Er du gravid eller har en baby? Læs alt om graviditet og børn her på Netbaby.dk
Brugernavn: Password: Husk login|Ny bruger?
Forside|Indkøbsguide|Gode tilbud|Din side|Forum|Brevkasse|Blog|Konkurrencer|Gratis magasiner
Før graviditet|Gravid|Fødsel|Baby|Mor|Far|Navne|Flere:
Søg:
 GRATIS!  LÆS DET NYE "GRAVIDA" GRATIS

Læs den nye udgave af GRAVIDA - et GRATIS magasin til dig med alt om den positive graviditet og fødsel. Læs det gratis her


Lisbeth0

27-08-2010 kl. 22:14

Set af 81

Denne her er super lækker....

Fasanerne renses grundigt, skylles og tørres med køkkenrulle.


Fasanen får et løg i rumpen. Den får salt og peber på kroppen (ikke for meget!). Den kommer i en stegepose, hvor der er fløde, rødvin, løg, krydderier (vildtkrydderi f.eks.), vand og porrer i. Posen lukkes og fasanen kommer i ovnen i ca. 45-60 min ved 180 graders varmluft. Hertil serveres evt. hasselback kartofler, svitsede champignoner, bønner, tomatsalat, nødder eller hvad du synes. 1 fasan til 4 pers. kan godt gå, men husk at lave nok tilbehør til, da der ikke er voldsomt meget kød på fasaner, med mindre det er store kokke du har fået.

Sovsen: væden fra stegeposen sies i en gryde, tilsæt evt. lidt mere fløde eller kulør, og smag den til.

Du kan også lave fasansalat hvor der er fasan stykker (kogt fasan), bacon tern, wasawi nødder, salat, avocado, ristede pinjekerner, tomatstykker eller cherry tomater og kartoffel stykker i. Lækkert lækkert.




Dette er et svar til fasan

af Lene (22-08-2010 kl. 19:06)




Tilbage til oversigten




GRAVIDA - gratis magasin til dig

Få GRAVIDA helt gratis - magasinet med alt om den positive graviditet og fødsel.

MIN BABY - gratis magasin til dig

Få MIN BABY helt gratis - magasinet med alt om det bedste vi har.

DIT BARN - gratis magasin til dig

Få DIT BARN helt gratis - magasinet med alt om de skønne unger.





© 1999-2025

Annoncering | Kontakt os | Om Netbaby | Generelle forbehold | Link til Netbaby | Index A-Å | Presse

Besøg også: Gravida.dk | Minbaby.dk | Ditbarn.dk | Facebook